Vatrogasci Grada Zagreba koriste našu opremu za održavanje zaštitne odjeće: "Generator ozona nam je otkriće"

Andrea Basić / 01.10.2021.

Nije vatrogasno odijelo ono što čini vatrogasca – to su njegova hrabrost i dobra volja. Međutim, za vatrogasna odijela ključno je adekvatno održavanje, jer se time optimizira njegovo zaštitno djelovanje.

Naime, zaštitna odjeća vatrogasaca i spasilačkih službi izložena je velikim zahtjevima i stoga je većinom napravljena u više slojeva i sastoji se od različitih vodonepropusnih materijala. Odjeća se za vrijeme radnih akcija u većini slučajeva jako zaprlja, zbog čega je učinkovito čišćenje i održavanje kvalitete od dugoročne važnosti.

Da su naše LG profesionalne perilice i sušilice rublja uz generator ozona pravi izbor za pranje zaštitne odjeće vatrogasaca, posvjedočila je i Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, koja s našim timom surađuje duže od tri godine:

"BWO3 generator ozona je bio otkriće za nas. Naše odore nakon pranja nisu mirisale na dim ili znoj te nisu imale neugodan miris. Uz LG profesionalne perilice rublja i prilagođene programe, naša oprema je uvijek spremna kad ju najviše trebamo."

Naši uređaji u Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Zagreba.

Zašto vatrogasci koriste naše profesionalne uređaje?

Jer Giant i Titan modeli profesionalnih LG perilica omogućavaju ekonomično, učinkovito i nježno pranje zaštitne odjeće. Zadatak generatora ozona je da dezinficira odjeću (uklanja mikrobe učinkovitije od klora) te da ukloni neugodne mirise, u ovom slučaju miris dima. S druge strane, Giant model profesionalne sušilice može se jednostavno instalirati, prilagodljiv je prostoru te omogućava brzo sušenje veće količine odjeće.

Našim profesionalnim uređajima dosad smo opremili vatrogasne postrojbe i zajednice u Zagrebu, Rijeci, Bjelovaru i Šibeniku. Ako vam je potrebna pomoć oko odabira najbolje perilice rublja za vašu djelatnost, slobodno nas kontaktirajte!

Kontaktirajte nas