LG Professional – idealno rješenje za praonicu luksuznih apartmana

Marina Knežević / 20.03.2024.
spring harvest 1

Luksuzni apartmani u samom srcu dalmatinske obale – najkraći je i najbolji opis smještaja koji agencija Spring Harvest nudi svojim gostima.

Smješteni na dvije atraktivne lokacije – u Primoštenu i Šibeniku, ovi apartmani uređeni su s posebnom pažnjom prema detaljima, kako bi gostima pružili udobnost, eleganciju i nezaboravne trenutke opuštanja.

Savršen spoj udobnosti i autentičnog mediteranskog ugođaja privlači brojne turiste, koji se rado vraćaju u ove apartmane kako bi ponovno doživjeli sve čari odmora u ovom slikovitom kraju.

Izazov: Nezadovoljstvo vanjskim uslugama

“Imamo velik broj smještajnih jedinica, pa tako i puno rublja. U prvoj godini poslovanja koristili smo usluge vanjske praonice, no to je, nažalost, bilo loše iskustvo” govori menadžerica apartmana, gospođa Orjana Vudrag.

“Glavni problem bio je često gubljenje rublja. Odnesem jednu vreću posteljine i ručnika u praonicu, a natrag dobijem pola. U poslu s luksuznim apartmanima, nedostatak posteljine je – luksuz - koji si ne možemo i ne želimo priuštiti” dodaje.

Osim toga, nisu bili zadovoljni ni kvalitetom pranja.

“Kruta posteljina i ručnici, ostaci mrlja,…Bilo nam je dosta stresa oko rublja i počeli smo razmišljati o vlastitoj praonici” govori.

Rješenje: Vlastita praonica

Kontaktirali su naš Bijeli Svijet i objasnili kako imaju velik broj apartmana i uslugu koja mora biti luksuzna na svakoj razini. Na temelju toga, ponudili smo provjerenu kombinaciju za apartmane, koje uključuje:

Vlastiti prostor su prenamijenili za potrebe praonice te pronašli zaposlenicu koja ima dugogodišnje iskustvo u ovoj struci. “LG profesionalni uređaji su ju impresionirali svojom jednostavnošću i efikasnošću” prenosi gospođa Orjana.

Kombinacijom snage i velikog kapaciteta, posebno se istaknula LG Titan perilica.

“LG Titan perilica je genijalan izbor za komplekse luksuznih apartmana! Na vrhuncu sezone ne moramo brinuti hoće li sve biti oprano na vrijeme, a to puno znači kada želite pružiti najbolju uslugu” govori gospođa Orjana.

Od početka koriste i naše profesionalne deterdžente te ističu kako ih ne bi mijenjali nizašto:

“Potrebna je mala doza, tako da traju jako dugo, a rezultati su fantastični!”

Rezultati: Odluka koja se isplati višestruko

Opremanje vlastite praonice pokazalo se kao odluka koja se isplatila višestruko:

“Uštedjela nam je toliko vremena, živaca i na kraju krajeva – novca” govori gospođa Orjana te objašnjava:

“Imamo zaposlenicu koja je majstor svog zanata, sve je na vrijeme čisto i ispeglano, ma nema greške! Rublje se ne gubi i ne uništava, a to dugoročno donosi uštedu, koja po mojim procjenama, u odnosu na ranije, iznosi preko 60%!”

Pored ušteda, praonica može biti i dodatan izvor zarade. Gospođa Orjana, svjesna svih problema s kojima su se oni ranije susretali, želi i drugima omogućiti kvalitetno pranje kakvo oni danas imaju.

“Iako na našem prostoru praonice, koja se nalazi u Primoštenu, nismo istaknuli natpis da se radi o praonici rublja, lokalni iznajmljivači su ju zamijetili te više puta pokucali na vrata s upitom mogu li prati kod nas. To nam je dalo ideju da u skorijoj budućnosti otvorimo njena vrata i za vanjske klijente” zaključuje.

 

Donesite i vi odluku koja se višestruko isplati! Obratite se našem stručnom timu i riješite se stresa oko rublja u vašim apartmanima uz LG Professional!

Kontaktirajte nas