Ranč Ramarin: Bez stresa bez obzira na količinu rublja

Marina Knežević / 20.02.2024.
ramarin 3

U Garčinu, nedaleko Slavonskog Broda nalazi se hit destinacija i prava oaza ruralnog turizma, koji dokazuje da hrvatski turizam nije vezan samo za more i sunčane plaže - Ranč Ramarin.

Prekrasan krajolik, vrhunska hrana i vino, niz aktivnosti, od jahanja, biciklizma i pecanja do turističkih letova iznad Slavonije – samo su dio bogate ponude, a sami sebe najbolje opisuju, kao ‘mjesto za aktivni odmor i odmor duše’.

Rastući zahtjevi i potrebe

Osnovan 2013. godine, ranč je ime je dobio prema troje djece vlasnika: Rei, Anji i Marinu. Svatko od njih odgovoran je za određeni dio ranča, a s gospođom Reom Samardžić porazgovarali smo o tome kako je sve krenulo i kako su dobili potrebu kontaktirati naš Bijeli Svijet.

“Naša priča započela je s konjima, no brzo se pretvorila u nešto mnogo više. Osluškivali smo želje naših posjetitelja te, iz godine u godinu, na ranč uvodili nove atraktivne sadržaje i aktivnosti” otkriva .

Tako se danas na ranču nalaze luksuzno opremljeni bungalovi, kamp parkiralište, hostel, restoran s plesnim podijem, vinarija i konoba. To ga je učinilo popularnim odredištem za razne vrste proslava i događanja, kao što su vjenčanja, rođendani, domjenci i team building aktivnosti.

Međutim, s proširenjem sadržaja došli su i novi izazovi, uključujući i potrebu za pranjem velike količine rublja. Tu su ručnici, posteljina, stolnjaci, salvete, krpe, zavjese,...

Gospođa Rea dijeli kako su se nosili s ovim izazovima: "Prije smo koristili usluge vanjskih praonica, ali s povećanjem opsega posla, to više nije funkcioniralo. Njihovo radno vrijeme i raspored dostave stvarali su nam poteškoće oko organizacije, a naš cilj je pružati vrhunsku uslugu. Čisto rublje mora biti na raspolaganju u svakom trenutku!"

Jednostavno i efikasno rješenje

Kako bi doskočili ovom izazovu, kontaktirali su naš Bijeli Svijet. Objasnili su kako imaju velik broj sadržaja, koji ovise o brzoj i kvalitetnoj obradi rublja te im je na temelju toga preporučena sljedeća kombinacija uređaja i opreme:

Prostor u sklopu ranča prenamijenjen je za potrebe praonice, a domaćica je preuzela odgovornost za poslove pranja, sušenja i peglanja. Iako nije imala prethodnog iskustva s radom u praonici, uz LG Professional prilagodba je bila brza.

“Sve je toliko jednostavno da nije bilo nikakvih poteškoća” govori gospođa Rea.

Jako su zadovoljni i dodatnom opremom:

"BW valjak za peglanje omogućuje super rezultate – ali i manje napora! Prednost je što možete sjediti tijekom peglanja. Plus, kada provučete rublje kroz njega, ono se odlaže na stol za slaganje ispod samog valjka pa nema potrebe stalno hodati naprijed-natrag. U ovakvom dinamičnom poslu, to je velika prednost” govori te dodaje:

BW stol za peglanje nam je otkriće! Zahvaljujući vakuumu nema klizanja rublja, a para omogućuje top rezultate peglanja. Također, kako često peremo i košulje djelatnika, jako nam se sviđa grijani rukavac koji dolazi s njim. Uz njega je peglanje rukava, koje inače zna biti malo nezgodno, puno lakše i praktičnije” govori gospođa Rea.

Sve na jednom mjestu – bez stresa oko rublja

“Odluka da opremimo vlastitu praonicu rublja donijela nam je veliko olakšanje. Više ne moramo ovisiti o vanjskim uslugama i sada imamo kontrolu nad kvalitetom i dostupnošću čistog rublja. Također, ne moramo količinski imati toliko posteljine kao prije" zaključuje gospođa Rea.

 

Osigurajte i vi svojim gostima najbolju uslugu, a sebi brigu manje uz LG Professional i kontaktirajte nas već danas!

Kontaktirajte nas