Tradicija se nastavlja: Bijeli Svijet na HoReCa Adria sajmu u Opatiji

Marina Knežević / 02.11.2023.
horeca 2023

Naš Bijeli Svijet je i ove godine izlagao na prestižnom boutique sajmu, koji okuplja širok spektar brendova opreme, uređaja i usluga usko povezanih s potrebama turističkih i ugostiteljskih objekata. Radi se o HoReCa Adria sajmu, tradicionalnom događaju koji se, prikladno temi, održava u kolijevci hrvatskog turizma – prelijepoj Opatiji.

Posjetitelji u Sportskoj dvorani ‘Marino Cvetković’ sa zanimanjem su se zaustavljali na našem štandu, kako bi pogledali uređaje i s našim timom porazgovarali o potrebama pranja rublja u svojim objektima za nadolazeću turističku sezonu.

Sajam je odlična prilika za predstavljanje najnovijih proizvoda u ponudi pa smo tako, pored standardnog asortimana, ove godine posjetitelje upoznali s novim LG Titan stupom, uz koji mogu oprati i osušiti do čak 90 kg rublja u jednoj smjeni.

Budući da je dobra priprema ključ uspješne turističke sezone, naš novitet je zaintrigirao brojne iznajmljivače, hotelijere i ugostitelje, koji znaju kolika je važnost dovoljnih kapaciteta za brzo i kvalitetno pranje.

Tijekom trodnevnog izlaganja, imali smo vrijednu priliku razgovarati o aktualnim trendovima u turističkom sektoru, dijeliti iskustva s posjetiteljima i s ostalim izlagačima te ostvariti brojne suradnje.

Zahvaljujemo svima koji su nam se pridružili i ove godine te se veselimo idućem izdanju!

Još dašak atmosfere vam donosimo u fotogaleriji Studija Saršon.