100% Hotel Show u Ateni

Marina Knežević / 24.11.2023.
atena 100% hotel show

Duh zajedništva među članovima One Team-a najbolje se očituje u snažnoj međusobnoj podršci. Osim osjećaja jedinstva, ona svakom članu tima ulijeva sigurnost da se uvijek može osloniti na zajedničku snagu tima.

Uz jaku sinergiju i najbolje od svakog člana tima, zajedno aktivno gradimo budućnost.

Tako je Bijeli Svijet nedavno podržao našeg grčkog partnera na velikom sajmu 100% Hotel Show u Ateni.

Glavni fokus na luksuznom smještaju

Ovaj prestižni sajam za hotelijere u Grčkoj okuplja stručnjake iz raznih grana povezanih s hotelskom industrijom, uključujući i praonički biznis. Cilj je istražiti nove trendove u industriji, kao i stalne potrebe hotelskog tržišta.

Jedan od glavnih benefita događanja je mogućnost za 'networking', kako između posjetitelja i izlagača, tako i između samih posjetitelja. Budući da su svi sudionici izravno ili neizravno povezani s turizmom, sajam služi kao dinamična platforma za izgradnju poslovnih veza.

Glavni fokus bio je na luksuznom smještaju, stoga je veliki dio posjetitelja došao iz segmenta resorta s 5 zvjezdica, hotelskih lanaca, boutique hotela, vila, luksuznih apartmana, brodova i jahti i sl. Tu su se našli i posjetitelji iz alternativnih, trendovskih oblika smještaja, kao što su smještaj u agroturizmu i glamping.

LG profesionalni uređaji prate potrebe luksuznog smještaja

Luksuzni smještaj zahtjeva besprijekornu higijenu rublja, stoga su LG profesionalni uređaji na sajmu izazvali pažnju brojnih posjetitelja. Inovativne značajke pobudile su njihovu znatiželju o tome kako ovi uređaji mogu zadovoljiti specifične zahtjeve njihovog biznisa, posebno tijekom intenzivnog tempa turističke sezone.

Kroz interakciju s izlagačem i promatranje uređaja uživo, posjetitelji su imali priliku steći upečatljiv dojam o LG profesionalnim perilicama i sušilicama rublja. Također, kako bi bili imali podsjetnik na karakteristike proizvoda i podatke za kontakt, podijeljeni su im promotivni materijali koje su mogli ponijeti sa sobom, poput cjenika, letaka i posjetnica.

 

Izlaganje je bilo vrlo uspješno i jako se veselimo podržati naše cijenjene partnere u mnogim budućim sajmovima i ostalim događanjima!