Upoznajte naš tim – Ivana Živičnjak (operations manager)

Marina Knežević / 09.05.2023.
upoznajte naš tim - ivana

Stvaranje uspješne priče od samih temelja iskustvo je koje donosi brojna vrijedna znanja i vještine, a naša Ivana je najbolji primjer za to!

S Bijelim Svijetom je od prvog dana i prošla je sve faze rasta tvrtke. Pridružila se timu kao ambiciozna studentica, da bi se nakon diplome zaposlila za stalno, a ove godine slavi jubilarnih 15 godina u tvrtki.

“Posao u Bijelom Svijetu je moj prvi ‘odrasli’ posao. Veći dio svega što znam naučila sam upravo ovdje” otkriva Ivana.

Uključenost od samog početka dalo joj je uvid u sve segmente poslovanja i zato se danas maestralno snalazi u vođenju operative.

“Moji glavni zadaci su planiranje i praćenje svakodnevnog poslovanja unutar nabave i logistike, marketinga, administracije te servisa” govori Ivana te pojašnjava:

“Balans između ova četiri različita područja nije uvijek jednostavan. Ponekad istovremeno odgovaram na pitanje gdje se nalazi neki ulazni račun dok radim na jednom od razvojnih projekata. No, uz dobru organizaciju, pedantnost i vještine ‘multitaskinga’ sve se može! Bitno mi je da sve odlično funkcionira i da su svi zadovoljni” govori.

Motiviraju me dobri rezultati! Težim tome da konstantno napredujemo kao tim, da svake godine budemo još bolji i bolji! Posebno mi je zadovoljstvo kada projekt na kojem sam predano radila završi uspješno i vidim da nam svima pomaže u daljnjem radu” govori te nadodaje:

“Kada kažem da sam voditelj operative, ljudi to često doživljavaju kao nešto monotono. No, stvarnost mog posla je potpuno drugačija! Jedan dan se bavim izradom financijskih i robnih izvještaja, drugi dan odabirom i obukom novih zaposlenika, da bi treći sudjelovala na sastancima vezanim uz razvoj nove web stranice.”

Upravo ta dinamičnost i fleksibilnost je ono što Ivana najviše voli u svom poslu:

“Ovaj posao bio je temelj za moj poslovni, ali i osobni razvoj. Pored svakodnevnih “uredskih” zadataka, imam priliku i putovati te upoznavati naše poslovne partnere iz brojnih zemalja. Svako takvo iskustvo je neprocjenjivo!”

U slobodno vrijeme Ivanu najviše opušta kuhanje, zbog čega je stekla nadimak “masterchefa” Bijelog Svijeta, a među članovima tima je poznata i po svojoj velikoj kolegijalnosti.

Jako mi je važna dobra suradnja i da kolegama mogu biti podrška u svakoj situaciji. Volim pomagati svojim iskustvom i savjetima i tako doprinositi napretku tima i tvrtke” zaključuje.

 

Ako vas je Ivanina priča inspirirala da nam se pridružite, u nastavku možete pronaći trenutno otvorene pozicije:

 

Serviser perilica rublja (m/ž)