Upoznajte One Team – Kruno (voditelj servisne mreže)

Marina Knežević / 26.04.2024.
kruno

Upoznajte One Team i jednog od ključnih članova našeg BW tima – Krunu!

 

Kruno je voditelj servisne mreže, što uključuje razvoj servisne mreže za područje Hrvatske, komunikaciju i koordinaciju sa servisnim partnerima vezano uz montaže i rezervne dijelove, kao i narudžbu i prodaju rezervnih dijelova.

 

“Moj radni dan započinje s kavom i provjerom mailova, nakon čega slijedi odrađivanje popisa zadataka za taj dan. Izrada otpremnica i računa za rezervne dijelove te odgovaranje na pozive, čine bitan dio mog svakodnevnog posla” govori.

 

Iako dinamični poslovi nose sa sobom izazove, Kruno ih ne vidi kao prepreke, već kao prilike za rast i napredak:

 

“Raznolikost je ono što najvišem volim u svom poslu. Svaki dan donosi novu priliku za učenje i rast!”

 

Krunina prethodna iskustva u vođenju maloprodaje te edukaciji zaposlenika na poslovima prodaje i korisničke podrške uvelike mu pomažu u obavljanju sadašnjeg posla.

 

“Kroz prethodne poslove stekao sam organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine koje su mi danas od neprocjenjive vrijednosti u upravljanju servisnom mrežom” ističe.

 

Posebno mu je važna dobra suradnja s kolegama, što je jedan od glavnih faktora zašto voli svoj posao u Bijelom Svijetu.

 

“Sve je ljepše i lakše kada je atmosfera ugodna” govori.

 

Osobni napredak, postignuti rezultati te stjecanje novih znanja i vještina ono je što ga motivira da bude uspješan u ovom dinamičnom poslovnom okruženju, a u slobodno vrijeme se opušta uz raznolike interese:

 

“Volim putovati, baviti se amaterskom fotografijom, opuštati se uz rock glazbu, kuhati svoj omiljeni gulaš, ali još više - degustirati jela koja su pripremili drugi” zaključuje uz osmijeh na licu.