Dojmovi sa HoReCa Adria sajma u Opatiji

Ivana Živičnjak / 21.11.2017.

Ključni jesenski termin od 9. do 11. studenog, kada su dojmovi od protekle sezone još svježi, bila je odlična prigoda svim djelatnicima u turizmu da se upoznaju sa novim trendovima na tržištu i planiraju ulaganja u objekte, kako bi u sljedećoj sezoni ostvarili još bolje turističke rezultate.

HoReCa Adria prvi je ovakav sajam na području Kvarnera, a odličan odaziv posjetitelja na prošlogodišnjem izdanju sajma najbolji je dokaz kako je upravo ovakva manifestacija nedostajala kvarnerskoj regiji, no i puno šire. Na ovogodišnjem sajmu prisustvovao je još veći broj izlagača, njih više od 70 i to iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije i Srbije, koji su u Opatiji predstaviti cjelokupan asortiman opreme i usluga za poduzetnike u turizmu.

Bijeli Svijet na Sajmu HoReCa Adria

Ove godine, tvrtka Bijeli Svijet je odlučila sajam HoReCa Adria iskoristiti za premijere novih proizvoda u svojoj ponudi, tako da se upravo u Opatiji po prvi puta moglo vidjeti brojne novosti za sezonu 2018. Tu je najnovija linija LG profesionalnih perilica rublja Giant C+ i Titan-C, jednostavne za upotrebu sa brzim programima pranja za profesionalne korisnike, proizvedene u skladu sa Europskom direktivom za praonice rublja vezanom uz zaštitu zdravlja i sigurnost pri korištenju uređaja.


Osim što smo predstavili nove LG profesionalne uređaje za pranje i sušenje kojima smo osnažili našu ponudu za iduću turističku sezonu, naglasak je ove godine bio na predstavljanju potpuno novih koncepata praonica rublja. Po prvi puta na hrvatskom je tržištu predstavljen myLaundry koncept Electrolux samoposlužnih praonica rublja. myLaundry Electrolux konceptualna praonica je premium rješenje za pranje rublja koje će se izdvajati od konkurencije i biti izrazito prepoznatljivo.


I ove godine veliki broj posjetitelja postavljali su pitanja i pogledali nove uređaje na našem štandu, a djelić atmosfere možete pogledati na slikama:

 

Hvala svima koji su se družili sa nama!