Upoznajte One Team!

Marina Knežević / 31.07.2023.
meet one team budapest

20 zemalja, 40 partnera i više od 1000 uspješnih projekata s LG profesionalnim proizvodima čini – One Team!

U Bijelom Svijetu istinski vjerujemo kako povezivanje istaknutih stručnjaka u složan, motiviran tim može dodatno unaprijediti praonički biznis i odvesti industriju u novom smjeru.

Stoga smo iznimno ponosni na našu čvrstu mrežu partnera, koja povezuje eksperte iz brojnih europskih zemalja.

Zajedničke vrijednosti i ciljevi

Zajedničke vrijednosti i vizije temelj su našeg partnerstva i pomažu nam kako bi ostvarili zajedničke ciljeve. Zajedno kontinuirano radimo na novim, modernim rješenjima, u čemu nam uvelike pomaže dijeljenje znanja i iskustva s različitih europskih tržišta.

Svaki od partnera doprinosi našem timu svojim posebnim vještinama i znanjima, a upravo ta raznolikost i nadopunjavanje je ono što oplemenjuje One Team i čini ga jedinstvenom cjelinom. Uvijek smo otvoreni za nove ideje i perspektive te smatramo kako su one ključ uspjeha u praoničkoj industriji.

Svijet One Teama je svijet dragocjenih znanja, kreativnosti, konstantnog napretka i pogleda prema budućnosti. To je mjesto susreta stručnjaka prve klase, u kojem partnerstvo ima posebno značenje. Suradnja nam pruža stimulativno okruženje, koje nas stavlja korak ispred i pomaže kreirati cjelovitu, inovativnu ponudu. Zajedno širimo vlastite mogućnosti i jačamo biznise naših klijenata. Fokus je na pružanju jedinstvenih rješenja, koja se klijentima isporučuju brzo, a istovremeno su dugoročna i održiva.

Umrežavanje kao ključ uspjeha

Kako bi tim bio uspješan, bitna je otvorena komunikacija i povjerenje. Zato rado potičemo svaku priliku za okupljanje partnera, od konferencija do ležernijih druženja. Kroz takvo umrežavanje partneri se pobliže upoznavaju i stvaraju vrijedne kontakte, kojima se u svakoj prilici mogu obratiti i dobiti korisne informacije ili savjete za unapređenje poslovanja.

Snažna stručna podrška čini razliku, budući da i prominentni stručnjaci, koji su već postigli respektabilan uspjeh u praoničkom biznisu, kroz interakciju mogu dobiti novu motivaciju i inspiraciju za daljnji rast i razvoj.

Povezivanje s ekspertima otvara vrata novim mogućnostima za razvoj poslovanja i pruža još veće priznanje i vidljivost na tržištu.

Pogled prema budućnosti

Velika snaga One Teama je i u razmjeni uspješnih poslovnih modela i savjeta kako ih uklopiti u poslovne strategije svakog partnera.

Zajedno unapređujemo vlastita znanja, informiramo se i diskutiramo o aktualnim trendovima u praoničkoj industriji te načinima na koje ih možemo primijeniti u našim novim projektima.

Identificiramo nove mogućnosti i prilike i na taj način aktivno gradimo budućnost u našoj industriji.

One team

Nastavljamo razvijati naš tim, a uz njega i europsko tržište!

Uz jaku sinergiju i najbolje od svakog člana tima koračamo zajedno putem novih uspjeha.

A kako bi i vas upoznali s našim One Team-om, kroz naredni period na našoj web stranici predstavit ćemo naše drage članove i dočarati vam na koji način doprinose ovoj uspješnoj priči.

Do tada, prenosimo vam energiju One Team-a u našoj fotogaleriji.