Boutique resort u Grčkoj voli LG Professional

Marina Knežević / 04.07.2023.
zarka villas 1

Grčki otoci poznati su kao pravi biser Mediterana. Zahvaljujući prirodnim ljepotama, bogatoj povijesti, sjajnoj gastronomiji i jedinstvenom šarmu, redovito se nalaze u samom vrhu najpopularnijih svjetskih turističkih destinacija.

Izuzetak nije ni drugi najveći grčki otok Evia, poznat po dugačkim plažama, borovim šumama i ljekovitim termalnim izvorima.

Luksuzan smještaj u tradicionalnom okružju

Evia je dom čarobnog resorta imena Zarka Villas, koji se prostire se na čak 9 hektara obronaka prekrivenim maslinicima i vješto spaja udoban, moderan smještaj s opuštajućim, ruralnim krajolikom. Lokacija je idealna za otkrivanje skrivenih blaga otoka

Zarka Villas (izvor: zarkavillas.com)

Gosti resorta Zarka Villas mogu odsjesti u tradicionalnoj kamenoj vili restauriranoj u modernom stilu ili jednoj od dvije novije kamene vile, koje nimalo ne odudaraju od autentičnog grčkog štiha. Na raspolaganju su im i veliki bazen te jacuzzi.

Središnji dio čini velika dvorana kružnog oblika, koja se zahvaljujući svojoj veličini može koristiti za vjenčanja, sastanke, seminare, predavanja, tečajeve plesa, joge, slikanja i sl.

Mnoštvo sadržaja - mnoštvo rublja

Mnoštvo sadržaja resorta donosi i potrebe za pranjem, sušenjem i peglanjem velikih količina ručnika, posteljine, stolnjaka, kuhinjskih krpa i sl. pa je tako njegovu praonicu rublja BW tim u Grčkoj opremio profesionalnom opremom koja odlično odgovara na ove potrebe, a koja uključuje:

Uz ovu kombinaciju uređaja straha od nedostatka čistog, uvijek dostupnog rublja u resortu nema, što je od posebne važnosti tijekom turističke sezone. Vlasnik ističe:

“LG Giant sušilica je odličan izbor za resorte! Volumen je dvostruko veći u odnosu na LG Giant perilicu pa tako možemo cjelokupno punjenje osušiti odjednom. Budući da redovito sušimo veće količine rublja, to nam je jako praktično!”

Od utora u betonu do najmodernije LG Professional opreme

Vrhunski moderni uređaji danas omogućuju brzo i jednostavno pranje i sušenje rublja, no u prošlosti je sve bilo mnogo drugačije, u što se gosti Zarka Villas resorta mogu uvjeriti iz prve ruke. Budući da je Grčka kolijevka civilizacije, ne čudi da se, uz modernu, ovdje nalaze i ostaci stare, autentične praonice rublja.

“Ovo je bila originalna praonica na Eviji! Domaćice s juga otoka su dolazile u praonicu i ovdje prale rublje. Rupe su bile ispunjene vodom, a utori u betonu su služili kao svojevrsna daska za pranje ili ‘rifljača’, za povećanje trenja. Srećom, danas su stvari ipak nešto lakše” smije se vlasnik.

 

Osigurajte i vi gostima vaših resorta, vila i apartmana vrhunsku higijenu rublja uz LG Professional opremu i kontaktirajte nas već danas!

 

Kontaktirajte nas