Održana D&B dodjela poslovnih priznanja

Marina Knežević / 24.10.2023.
dodjela d&b certifikata 2

Jedna od najuglednijih svjetskih tvrtki za poslovnu analitiku, američki Dun & Bradstreet, našem je Bijelom Svijetu svečano dodijelila prestižni AAA certifikat platinaste izvrsnosti.

Certifikat je europski priznat i prepoznatljiv, a bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja nadprosječnu bonitetnu vrijednost gospodarskih subjekata.

Lider u pružanju poslovnih podataka i analiza 

Dun & Bradstreet u okviru međunarodnog projekta vrši financijske analize tvrtki te ima dugu tradiciju u dodjeli certifikata bonitetne izvrsnosti.

Već gotovo 200 godina, aktivno pomaže klijentima i partnerima u rastu i napretku zahvaljujući moći upotrebe podataka, analitike i rješenja temeljenih na informacijama.

 Više od 6000 zaposlenika diljem svijeta detaljno se bavi ovom jedinstvenom misijom, što ih čini priznatim liderima u području podataka o poslovnom odlučivanju i analitičkih uvida. Njihovi podaci i uvidi su od dragocjene važnosti u svim fazama poslovanja.

Bijeli Svijet - provjereno pouzdan partner

AAA certifikat predstavlja našu predanost visokim standardima u poslovanju te ističe našu sposobnost postizanja iznimnih rezultata na međunarodnom tržištu.

Tvrtke kao Bijeli Svijet, koje njeguju dobre poslovne običaje, ostvaruju izuzetne poslovne rezultate te brinu o zadovoljstvu svih sudionika radnog procesa, takve standarde postižu kao plod svog predanog rada.

Platinasto izdanje za Bijeli Svijet predstavlja posebnost i prestiž te istovremeno najsnažnije priznanje poslovne izvrsnosti na europskoj razini. Nastavljamo težiti najvišim standardima u svim aspektima našeg poslovanja s ciljem da opravdamo reputaciju pouzdanog i dosljednog partnera u svim budućim suradnjama.

 

Kontaktirajte nas