Bijeli Svijet nastavlja s edukacijama za europske partnere

Marina Knežević / 05.05.2023.
partner visit 4

Bijeli Svijet od početka vjeruje isključivo u cjelovita rješenja i zato, pored ponude vrhunskih uređaja i opreme za profesionalnu higijenu rublja, našim partnerima nudimo i adekvatne edukacije, uz razmjenu iskustva s europskih tržišta.

Tako smo protekli tjedan na naše veliko zadovoljstvo posjetili partnere u Češkoj, Poljskoj i Slovačkoj, gdje smo prezentirali primjenu LG profesionalnih uređaja i BW dodataka za razne industrije i segmente.

Svaka industrija ima svoje specifične potrebe i zato je za naše partnere važno biti temeljito upoznat sa svim detaljima i značajkama proizvoda.

Također, razmijenili smo uspješne prakse i ideje vezane uz naš segment poslovanja. Smatramo kako je razmjena iskustva jedan od ključnih faktora za uspješno poslovanje, budući da omogućuje učenje i primjenu dobrih praksi partnera na vlastito poslovanje.

Svaki partnerski susret znači i nove ideje i perspektive, koje svim uključenim stranama mogu pomoći da unaprijede svoje aktivnosti i projekte. Ovo posebno dolazi do izražaja kada je riječ o međunarodnim susretima, koji pružaju priliku za stjecanje i prenošenje znanja iz različitih zemalja i kultura.

Kroz sinergiju iskustava naših partnera omogućujemo rast i razvoj europskog tržišta s LG i BW rangom proizvoda.