U Zagrebu otvorena nova LG Laundry Lounge praonica rublja

Ivana Živičnjak / 03.09.2018.

Otvorenje nove LG Laundry Lounge praonice rublja u Zagrebu održano je u utorak, 28. kolovoza 2018. godine na adresi Vlaška 121.

Zagreb je od prošlog tjedna bogatiji za još jednu samoposlužnu praonicu rublja lociranu u blizini Kvaternikovog trga. Jednostavne brendirane dizajnerske praonice, opremljene novom generacijom tehnološki usavršenih uređaja s malom potrošnjom vode i energije, najnoviji su svjetski trend. Stoga je i novootvorena samoposlužna praonica rublja opremljena najmodernijim LG perilicama i sušilicama koje su trenutno dostupne na našem tržištu.

 

 

-Izuzetno pristupačne cijene, brzina i jednostavno korištenje odlike su naše profesionalne usluge. Atmosfera prostora praonice s više popratnih sadržaja (aparat za kavu, free WiFi) ugodna je za boravak, a obzirom da su svi uređaji u praonici profesionalni, pranje i sušenje rublja neće vam oduzeti previše vremena. Naše LG perilice i sušilice pogodne su za pranje i sušenje svih vrsta tkanina uključujući ručnike, posteljinu, poplune, prekrivače, jastuke, radnu odjeću itd. Također, deterdžent i omekšivač se automatski doziraju pri svakom pranju te su uključeni u cijenu - objašnjava Andrija Jurlina, vlasnik praonice.

 

LG Laundry Lounge franšiza je koju je razvila tvrtka LG Electronics pa su otvorenju nove LG Laundry Lounge praonice rublja prisustvovali i njeni predstavnici koji su zajedno sa vlasnikom prerezali vrpcu i otvorili šampanjac.