Dobar spoj u srcu Moslavine: Mali gastro raj, in-house praonica i jedna posebna suradnja

Antonija Jurič / 12.08.2022.

Samo 50-ak kilometara od Zagreba smjestio se pravi mali raj u srcu Moslavine. Vinarija i restoran August u Popovači osvojit će vas gastro ponudom, predivnim smještajem i besprijekornom čistoćom. U ovu uspješnu poslovnu priču uključeni smo od samog početka. Naša suradnja je bila sasvim prirodna jer dijelimo iste vrijednosti - poštovanje prema klijentima i zajednici, etičnost i odgovornost.

Priča restorana August počela je 2016. godine. Moslavački čardak u kojem je smješten restoran izvorni je primjerak autohtone moslavačke arhitekture. Kuća je stara više od 150 godina i vlasnike je prije otvaranja čekao i projekt preseljenja. To znači da je bila rastavljena od krova do temelja i zatim ponovno sagrađena. Ovaj proces je trajao pet godina.

Kuća je inače jedan od najstarijih moslavačkih čardaka, procjenjuje se da je stara 150 godina, moguće i više. Kada je preseljena i konačno stavljena na vinski podrum onda je trebalo sve iznutra opremiti najboljom mogućom opremom. I tada se zapravo dogodio Bijeli Svijet - naš pouzdani poslovni partner, priča nam vlasnik Marko Sušac.

Kada smo postali dio ove predivne priče u Moslavini, cilj je bio samo jedan - učiniti ovo mjesto još ljepšim i ugodnijim za vlasnike, goste i klijente. To smo ostvarili uz malu pomoć naših profesionalnih LG uređaja koji su jamac savršeno čistih rezultata kada je riječ o obradi posteljina i restoranskog tekstila. In-house praonica bila je čisti pogodak, jer je čistoća jedan od glavnih aduta u restoranu August, što se vidi na svakom koraku. Da su svoje rublje prepustili vanjskoj praonici, ne bi imali kontrolu nad kvalitetom obrade rublja. Kod hotela i restorana to je jedan od ključnih detalja za klijente jer na temelju čiste posteljine, stolnjaka i ubrusa na stolu stvaraju sliku o cijelom objektu.

Izrazito smo ponosni na suradnju s restoranom August. Uvijek sam iznenađen kada dođem ovdje i vidim savršenu bjelinu rublja i tekstila. Drago mi je postoje mjesta koja ovoliku pažnju i vrijeme posvećuju svojim klijentima i gostima, otkriva naš direktor Mario Martinek.

Bračni par Sušac svojim gostima nudi pravu malu gastronomsku avanturu, od domaćih autohtonih jela i vina koja osvajaju i najzahtjevnija nepca. Rustikalno uređene sobe za odmor pružaju i divan pogled na Moslavačku goru. Svojim gostima pružaju apsolutno sve, a mi smo pomogli na način da imaju više vremena za svoje poslovanje i osigurali najviše standarde čistoće.

Zapravo se često događa da ljudi primijete kako pazimo na svaki detalj, a posebno na besprijekornu čistoću i higijenu. Nama je to u startu bilo važno, jer smo znali da je to jedan od uvjeta koji moramo u potpunosti zadovoljiti. Posebno nam je drago što od Bijelog Svijeta uvijek možemo dobiti pravu uslugu, koja je uvijek na vrijeme i pouzdana.

Ponosni smo jer stojimo uz naše partnere od njihovih prvih koraka u jednom dobroj poslovnoj priči i nadamo se da će uskoro imati još dobrih ideja koje ćemo podržati.