Servisni trening u kabinetu slavnog izumitelja

Antonija Jurič / 05.12.2022.

Za naše smo servisere održali tehnički trening za LG i Electrolux Professional profesionalne uređaje. Jako nas je razveselilo što se u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu okupilo više od 40 sudionika iz čak četiri zemlje: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije.

Naši kolege iz postprodaje prolazili su sa sudionicima kroz najčešće probleme s kojima se u poslu susreću. Uz ugodan razgovor o novostima iz struke, izrazili smo želju za nastavkom suradnje te serviserima poručili kako smo uvijek tu za sva pitanja.

Organizirali smo i demonstraciju izuma slavnog Nikole Tesle u istoimenom kabinetu, što se našim sudionicima, s obzirom da su tehničke struke, jako svidjelo. Kao zahvalu za sudjelovanje i uspomenu na lijepo druženje, serviseri su za kraj treninga dobili prigodne poklone, među kojima je i servisna knjiga, kako bi uz sebe uvijek imali ‘šalabahter’ koji će im biti od pomoći. 

Ovo je bila jedinstvena prilika da se okupimo te u opuštenoj atmosferi iznesemo različita iskustva i pitanja iz struke. Kako nam je bilo možete pogledati u galeriji fotografija.