Praonica Vita Veš u Beogradu – do premium usluge uz LG Professional

Marina Knežević / 20.11.2023.
vita ves 3

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, uspjeh poduzetnika velikim dijelom leži u prepoznavanju novih prilika. Poduzetnici koji se odvaže na inovacije i razmišljaju šire od svoje trenutačne industrije, često otvaraju vrata prema sjajnim mogućnostima koje drugi možda ne primjećuju.

Upravo takva priča stoji iza uslužne praonice rublja Vita Veš u Beogradu, koja uspješno posluje već petu godinu!

S našim partnerima iz tvrtke VAT d.o.o. porazgovarali smo o ovom projektu i zajedno se prisjetili kako je vlasnik praonice došao do ideje te kako je tekao proces njene realizacije.

Poduzetnički duh ne miruje

“Vlasnik ima tvrtku za dezinsekciju i deratizaciju pa je tako godinama bio u direktnom kontaktu s brojnim hotelima. Tu je, kroz razgovore s direktorima, prepoznao potrebu hotela za praoničkim uslugama i počeo razmišljati izvan okvira svoje branše. Nakon temeljitog promišljanja, odvažio se i odlučio otvoriti vlastitu praonicu rublja” prisjećaju se.

Danas Vita Veš, osim za brojne hotele, svoje usluge vješto prilagođava potrebama različitih klijenata, pa tako brine o čistoći rublja hostela, restorana, apartmana, dječjih vrtića, sportsko-rekreacijskih centara i drugih tvrtki koje imaju potrebu za praoničkim uslugama, kao i građanstva.

“To su najčešće ručnici, plahte i jastučnice, zatim veliki predmeti poput deka, popluna i jastuka te restoransko rublje, kao što su stolnjaci, pamučne salvete i kuhinjske krpe” govore.

Sve je lakše uz vrhunske profesionalne uređaje

Posla je puno, tempo intenzivan, a kako bi sve funkcioniralo besprijekorno, Vita Veš je opremljen premium LG profesionalnim perilicama i sušilicama rublja.

Kombinacija uređaja kojima je praonica opremljena uključuje:

6x LG Giant profesionalna perilica rublja (kapacitet 10 kg)

6x LG Titan profesionalna perilica rublja (kapacitet 15 kg)

10x LG Giant profesionalna sušilica (kapacitet 10 kg)

“Uz LG profesionalne uređaje, klijentima je osigurana vrhunska kvaliteta usluge. Njihova učinkovitost i pouzdanost omogućuje održavanje visokog standarda pranja i sušenja rublja, čak i u periodima intenzivnog radnog ritma. Jednostavno rečeno - kvaliteta opreme izravno utječe na kvalitetu usluge” ističu.

Opcija dostave za sveobuhvatnu uslugu

S obzirom na želju vlasnika da klijentima pruži cjelokupnu uslugu na najvišem nivou, razmišljao je i o njihovom dragocjenom vremenu i komoditetu.

Stoga Vita Veš svojim klijentima nudi i opciju dostave. Klijenti mogu birati žele li sami dostaviti rublje ili dogovoriti prikup rublja dostavnim vozilom na njihovoj lokaciji. U dogovoreno doba, rublje se vraća na adresu – čisto i mirisno!

Zadovoljni klijenti uvijek su najbolja preporuka. Uvođenjem opcije dostave Vita Veš je htio dodatno olakšati svojim klijentima i pružiti im praktično rješenje koje će im omogućiti ‘brigu manje’. Dostava je usluga koja ide korak dalje u ispunjavanju njihovih očekivanja” zaključuju.

 

Pružite i vi svojim klijentima uslugu na najvišem nivou uz LG profesionalne uređaje! Tu smo da vas usmjerimo prema najboljim rješenjima za vašu praonicu rublja i zato - kontaktirajte nas - već danas!

Kontaktirajte nas