Predstavljamo vam Total care uslugu

Sonja Krivokapić / 18.05.2020.
Total Care

Ovo izazovno vrijeme kojim rukovodi korona virus navelo nas je na razmišljanje o novim rješenjima u smjeru prilagodbe novonastalim okolnostima. Rezultat tog razmišljanja naš je dizajn nove usluge pod nazivom Total care, kojem je u fokusu higijena.

Osim ostalih stvari koje smo i prije pojave virusa nudili, kao što su mogućnost narudžbe putem e-maila, Vibera, WhatsAppa, Facebooka i Instagrama, savjetovanje u vezi konfiguracije uređaja i prostora, isporuke uređaja, njihovo održavanje i briga o popravcima, poseban smo naglasak odlučili staviti na higijenska svojstva LG profesionalnih perilicasušilica i edukaciju u vezi higijene.

Higijenska svojstva perilica uključuju programe kao što su Wave force i Auto tub clean, kao i program iskuhavanja na 90 stupnjeva koji ubija bakterije (više o tome možete pročitati ovdje).

Edukacija pak podrazumijeva vodiče, webinare, priručnike, infografike i ostalo, koji mogu poslužiti kao sredstvo informiranja drugih tako da, na primjer, u svoju praonicu zalijepite infografiku koja ilustrira najbolje higijenske prakse pranja rublja.

Radi dodatnog poboljšanja higijenskih uvjeta nudimo i pakete koji se sastoje od LG profesionalne opreme i deterdženata, o čemu više možete saznati ovdje.

Osim toga, naši su uređaji odmah dostupni i spremni za isporuku na vašu adresu.

Zato ako imate potrebu za profesionalnim LG perilicama i sušilicama, kontaktirajte nas