TOTAL CARE   Potpuna briga za higijenu rublja

 • Profesionalna rješenja od ideje do realizacije

  U svijetu prepunom izazova dobro je imati pouzdanog poslovnog partnera i savjetnika na kojeg se uvijek možete osloniti. S ciljem da Vam svojim znanjem i iskustvom, u ovim izazovnim vremenima, nastavimo pružati visoku kvalitetu i dostupnost proizvoda i usluga kreirali smo posebnu uslugu Total Care.  Antibakterijski dizajn

  Antibakterijski dizajn

  Profesionalne perilice rublja LG imaju antibakterijski premaz koji onemogućava zadržavanje bakterija (Staphylococcus aureus, Salmonella, Listeria i sl.) i plijesni u bubnju perilice.  Nove tehnologije

  Nove tehnologije

  Wave force i Auto tub clean programi sa snažnim vodenim valovima, tijekom pranja održavaju maksimalnu čistoću perilice.  Higijenski program

  Higijenski program

  Dekontaminira rublje u procesu pranja.
 • Total Care obuhvaća:

  NARUDŽBA

  Profesionalni higijenski uređaji i deterdženti

  Profesionalne LG perilice i sušilice rublja možete naručiti putem web forme, maila, mobitela, a kontaktirati nas možete i putem Vibera, WhatsAppa, Facebooka ili Instagrama.

  EDUKACIJA

  Edukacija o higijenskim procesima rada

  Sve o higijenskim procesima rada možete pronaći na našoj web stranici na kojoj su vam dostupni jednostavni vodiči, infografike i webinari.

  IZRADA HIGIJENSKIH PROGRAMA PRANJA

  Sukladno potrebama kupaca možemo izraditi posebne higijenske programe pranja u kojima se podešavaju parametri temperature, trajanja ciklusa, broja ispiranja...

  ISPORUKA

  Brza isporuka do vašeg objekta

  Imamo dovoljnu zalihu proizvoda koja je odmah spremna za isporuku. Nakon Vaše narudžbe, naša logistička tvrtka ih dostavlja ih na željenu adresu.

  PODRŠKA I ODRŽAVANJE

  Podrška za instalaciju i održavanje uređaja

  Zahvaljujući širokoj servisnoj mreži uređaje je moguće servisirati u skoro svakom gradu, a s obzirom da su uređaji jednostavni za montažu, može ih se montirati uz našu online podršku.

  SAVJETOVANJE

  Savjeti oko konfiguracije opreme i prostora

  Naši stručnjaci izrađuju tehnološke projekte, imamo specijalizirane vodiče za arhitekte, a za sve savjete možete nas kontaktirati i putem telefona.
  naruči proizvode

EDUKACIJA Naruči higijenske
uređaje i deterdžente
Higijenski program

Higijenski deredžent

Osmišljeni za uklanjanje 99% bakterija uništavanjem stanične membrane koja okružuje bakteriju. Napada proteinsku strukturu i lipide kako bi ubio bakteriju.
Zadovoljavaju baktericidnu aktivnost u skladu s normom EN1276 za MRSA, Psuedomonas Aeruginosa, E. Coli, Enterococcus Hirae.