Karijere

Ne trebaš nužno imati dugačak popis različitih kvalifikacija, diploma ili certifikata, no neke stvari koje tražimo kod novih kandidata pri zapošljavanju su uvijek iste:

 • Želja za učenjem i konstantnim razvojem

  Kada ti uložiš u nas, mi isto tako ulažemo u tebe - ako si tip osobe koja voli nove izazove i tko želi dinamičan i zanimljiv posao gdje je svaki dan drugačiji, mogao bi biti kandidat za nas. Osigurat ćemo ti osposobljavanje i razvoj koji trebaš kako bi postao najbolji zaposlenik koji možeš biti.


  Razmišljanje "out of the box"

  Da, ovo se pojavljuje sve češće u oglasima za posao - ali mi to doista mislimo. Kontinuirano ulažemo u nove sustave koji pomažu našem boljem poslovanju i tražimo kandidate sa svježim idejama koje nas mogu učiniti jačima i uspješnijima. Ne vjerujemo u odrađivanje posla jednostavno zato što se to uvijek radilo na taj način, a ako i ti tako misliš, mogao bi biti pravi kandidat za nas.

 • Relevantno iskustvo za radno mjesto za koje se prijavljuješ

  Nisu ti potrebne godine i godine iskustva, ali moraš imati dobru pozadinu u svom području stručnosti, bilo da si iskustvo stekao na prethodnim poslovima ili kroz obrazovanje i stažiranje. To znači da možeš iskoristiti svoja skustva kako bi nam pomogao oblikovati budućnost naše tvrtke.


  Dobar timski igrač

  Vjerujemo da radimo najbolje kada surađujemo svi zajedno, tako da moraš biti otvoren za komuniciranje i suradnju s kolegama unutar tima.