TOTAL+ preventivno održavanje

 • Bolje spriječiti nego liječiti

  Kako samo ime kaže, preventivno održavanje služi otkrivanju kvarova i lošeg funkcioniranja uređaja ili njegovih dijelova radi smanjenja dodatnih troškova za popravke. Preventivno održavanje svaki tehnički problem otkriva u njegovom korijenu kako on ne bi postao još gori i stoga poguban za vaše poslovanje. Odnosno, bolje spriječiti nego liječiti, kako se kaže. TOTAL PLUS preventivno održavanje ustanovljeno je po preporukama proizvođača uređaja u skladu s kontrolom kvalitete, te je usklađeno sa svim vašim potrebama.

  Što Total + preventivno održavanje uključuje?

  Preventivno održavanje usluga je čiju učestalost korištenja korisnik dogovara s prodavateljem usluge odnosno Bijelim svijetom. Ona uključuje detaljan pregled, čišćenje, podmazivanje i testiranje profesionalne perilice, sušilice i valjka za glačanje.

  Osim osobnog dolaska, za hitne slučajeve tu je i naša korisnička podrška, a kvar ili problem možete prijaviti i pozivom ili putem e-maila.

  Osim ovoga nudimo vam i mogućnost godišnjeg podešavanja temperature pranja perilice i temperature protoka zraka u sušilici. Ovu je uslugu potrebno rezervirati.

 • Kako mogu rezervirati ovu uslugu?

  Zahtjev za ponudu za uslugu preventivnog održavanja kao i uslugu godišnjeg podešavanja temperature pranja i jačine protoka zraka sušilice možete preuzeti ovdje, ispuniti i poslati na našu e-mail adresu servis@bijelisvijet.hr ili poštom na Bijeli svijet d.o.o., Ulica Grada Vukovara 5/1, 10 000 Zagreb.


  Premium održavanje

  Preventivno održavanje - zahtjev