TOTAL CARE   Potpuna briga za higijenu rublja

Bijeli svijet vam nudi cjelovita rješenja za profesionalnu higijenu rublja, uključujući najprikladniju opremu i potpunu podršku za poslovanje uz adekvatnu edukaciju.
Posebnu pažnju, s obzirom na situaciju vezanu uz virus COVID-19, usmjerili smo na edukaciju o higijenskim procesima koji spriječavaju širenje zaraze.
Ovdje možete pronaći edukacijske materijale koji će Vam pomoći da se osjećate kao pravi profesionalac, ali da to i postanete.
  • Mali vodič za higijenske prakse

    Mali vodič za higijenske prakse

    U ovom malom ali informativnom vodiču možete pronaći informacije o cjelokupnom procesu brige o higijeni rublja; o tome kako higijenski ispravno skladištiti i razdvajati rublje do higijenskih mjera za transport rublja.
  • Najbolji procesi pranja rublja

    Najbolji procesi pranja rublja

    Priložena infografika ilustrira sve potrebne etape procesa pranja rublja u zdravstvenim ustanovama, kako bi rublje bilo higijenski optimalno.

Da biste skinuli vodič i infografiku, molimo ostavite Vaše podatke

Pogledajte video tutorial koji obuhvaća informacije o higijenskom tretmanu rublja – od sortiranja i prikupljanja do pranja i sušenja.

Webinari

Higijenske prakse pranja rublja

Higijenski program

Redovito održavamo webinare kroz koje možete naučiti kako postaviti najviši standard higijenskih uvjeta u vašoj praonici.

Za sve informacije o terminima i dostupnosti webinara javite nam se na info@bijelisvijet.hr.
Kontaktirajte nas

Obratite nam se danas kako bismo razgovarali o vašim poslovnim potrebama u praonici rublja.

Razgovarajte s ekspertom