Samoposlužna praonica rublja u smještaju za radnike u Češkoj

Marina Knežević / 05.06.2024.
cheb

U današnjem svijetu, sve je više radnika koji sele iz jedne zemlje u drugu, što povećava potražnju za adekvatnim smještajem.

Kvalitetan smještaj u blizini radnog mjesta može značajno povećati produktivnost radnika, smanjiti troškove prijevoza i poboljšati njihovo iskustvo rada i boravka u stranoj državi.

Iz vlastitog iskustva, to nam je potvrdio i gospodin Aleš Rolník. U suradnji s našim češkim partnerom Tomašem, hostele za radnike u gradu Chebu opremio je vrhunskim LG profesionalnim perilicama i sušilicama i tako im pružio kvalitetno i praktično rješenje, uz koje uvijek imaju čisto rublje nadohvat ruke.

Izazov: Pranje rublja u smještaju za radnike

“Još prilikom rekonstrukcije starih objekata u hostele za smještaj za radnike, bili smo svjesni kako treba na vrijeme misliti gdje će zaposlenici prati i sušiti svoje rublje” govori gospodin Aleš.

“Proveli smo istraživanje tržišta i zaključili da definitivno ne želimo kućanske uređaje i sve probleme koji s njima dolaze kada se koriste u ove svrhe” ističe.

“Saznali smo kako su to česti kvarovi zbog preopterećenja, gužve zbog predugih programa i nekontrolirano korištenje. Primjerice, radnici su često prali po jednu majicu na dugim programima pranja” pojašnjava.

U obzir je dolazila isključivo samoposlužna praonica opremljena modernim, kvalitetnim uređajima, koja će zaposlenicima boravak učiniti ugodnim, a njima olakšati upravljanje. Profesionalni uređaji se mogu jednostavno spojiti na sustave naplate, koji kontroliraju učestalost korištenja.

Rješenje: Samoposlužna praonica opremljena LG profesionalnim perilicama i sušilicama

Stupili su u kontakt s našim češkim partnerom Tomašem i jako im se svidjela ponuda LG profesionalnih perilica i sušilica.

LG profesionalni uređaji idealni su za radnički smještaj! Osim što pružaju vrhunske rezultate pranja i sušenja rublja, imaju intuitivno sučelje i potpuno su jednostavni za upotrebu, što ih čini posebno prikladnima u situacijama kada postoji jezična barijera” govori gospodin Aleš.

Osim toga, LG profesionalni uređaji mogu se spojiti na različite naplatne sustave, što se pokazalo vrlo praktičnim u ovom slučaju.

“Zaposlenici koji borave u našim hostelima dolaze iz inozemstva i mnogi od njih nemaju kreditne kartice. Zato se sustav plaćanja žetonima pokazao kao najjednostavnije rješenje.”

Rezultati: Bez brige oko pranja rublja

Gospodin Aleš jako je zadovoljan što su se u samom startu odlučili za kvalitetno rješenje i tako se dugoročno ogradili od brojnih potencijalnih problema koje donose neadekvatni uređaji.

LG profesionalni uređaji dizajnirani su da bez poteškoća mogu odraditi veliki broj ciklusa (do 6 ciklusa dnevno) pa tako nema brige oko preopterećenja koje vodi kvarovima i čekanjima na popravke. Također, važu rublje i prilagođavaju količinu vode i struje po ciklusu, čime se ostvaruju uštede energenata.

“Uz samoposlužnu praonicu opremljenu LG profesionalnim uređajima, uopće ne moramo brinuti o pitanju pranja rublja u hostelima za radnike. Kada vodite biznis, to je jedna velika obveza manje” objašnjava te dodaje:

Zadovoljni su i naši korisnici! Sviđa im se što imaju mogućnost korištenja praonice unutar samog hostela i tako ne moraju razmišljati kako riješiti pitanje čiste odjeće. Sve je jednostavno i brzo gotovo pa se mogu fokusirati na svakodnevne obveze.”

 

Uz LG Professional, nema brige oko rublja u smještaju za radnike! Kontaktirajte nas kako bi i vama pomogli pronaći idealno rješenje za samoposlužnu praonicu unutar doma za radnike te olakšajte svakodnevne obveze i zaposlenicima i sebi.

Kontaktirajte nas