2020.g. u Bijelom Svijetu – higijena rublja i novi načini poslovanja

Antonija Jurič / 31.12.2020.
Strategy meeting

Vjerujem da svi jedva čekamo kraj ove izazovne godine i da s novom nadom iščekujemo bolju 2021. godinu! Ipak, to ne znači da u godini na izmaku nismo ostvarili i brojne projekte te s našim partnerima pokazali da uz fleksibilnost i nove načine poslovanja itekako možemo napraviti puno.

Prilagođavajući se novoj situaciji, početkom godine odlučili smo podignuti standarde vezane uz higijenu rublja. To smo postigli novim tehnologijama na uređajima, ali i raznim brošurama, edukacijama i webinarima kojima smo vas obavještavali i podučavali tijekom cijele godine.

Total care

Poseban naglasak smo stavili na projekte poput Total Care usluge kojom smo sve naše usluge obogatili novim fokusom, a to je higijena. Od online narudžbe, uređaja s novim higijenskim tehnologijama i programima do niza edukacija, vodiča i info grafika usmjerenih na higijenske procese.

Također kroz projekt Bright&Clean fokusirali smo se na higijenske standarde kvalitete u praonicama rublja. Proces se sastoji od analize praoničkih procesa, edukacije osoblja i definiranja kontrolnih točaka praoničkih procesa. Kako bi potvrdili sigurnost koju jamči naš program u praonicama rublja, polaznicima dodjeljujemo certifikat i oznaku Bright Spot koja signalizira da se radi o higijenski sigurnom prostoru.

I ove godine smo promovirali projekte samozapošljavanja ili prilike za dodatnim izvorom zarade – BW Jumpstart i LG Laundry Lounge. Oba modela sadrže sve što trebate za planiranje, otvaranje i promociju samoposlužne ili uslužne praonice rublja. Time smo proslavili jubilarno 10. predavanje na tu temu i to kroz nove digitalne kanale komunikacije tj. webinare.

LG Laundry Lounge

 

Godinu zaključujemo planovima za 2021.g., a što vam pripremamo saznat ćete već u siječnju.