Regionalna konferencija vezana uz hotelske operacije

Marina Knežević / 25.11.2023.
how konferencija

Kako bi našim klijentima osigurali sve što im je potrebno, Bijeli Svijet aktivno prati najnovije trendove, kako u praoničkoj industriji, tako i u industrijama naših klijenata.

Tako smo protekli tjedan prisustvovali međunarodnoj HOW Festival konferenciji, gdje smo imali priliku susresti se s direktorima hotela, voditeljima hotelskih odjela te direktorima operacija iz cijele regije.

I ove godine u Petrčanima se okupilo više od 500 sudionika, koji su došli popratiti trendove u hotelskim operacijama, poslušati primjere dobre prakse te ostvariti vrijedne poslovne kontakte.

Kombinacija predavanja i druženja

Dobra kombinacija predavanja i ‘networkinga’ pružila je sudionicima mogućnost da dodatno obogate svoje znanje, ali i da, nakon svih izazova turističke sezone, na jednom mjestu susretnu svoje kolege iz branše te razmjene iskustva i doživljaje.

Kao uvod u ovo trodnevno druženje, dočekao nas je koktel dobrodošlice. To je bila prilika za izlagatelje da ostvare kontakte s predstavnicima poznatih hotelskih kuća iz Hrvatske i inozemstva te u opuštenoj atmosferi razgovaraju o trendovima u industriji.

Edukativni program ugostio je predavače iz brojnih zemalja, koji su održali predavanja i panele o zanimljivim temama vezanim za hotelijerstvo i hotelske operacije. U drugom dijelu programa, održane su paralelne radionice po hotelskim odjelima: prodaja i marketing, ljudski resursi, hrana i piće, domaćinstvo, tehnički odjel i dr.

Inovativna rješenja u centru pozornosti

Druženje je zaključeno uz tzv. ‘speed networking’, koji je dodatno povezao sudionike i potaknuo ih na razmjenu podataka za kontakt.

Tom smo prilikom prezentirali svoja praonička rješenja za hotele, s posebnim naglaskom na LG Laundry Corner. Hotelijerima smo predstavili sve prednosti koje im ovo inovativno rješenje donosi, od dodatnih prihoda za hotel do održavanja koraka s trendovima na tržištu.

Tu je i dodatna vrijednost koju ovim rješenjem pružaju svojim gostima. Oni svoje rublje mogu oprati direktno u hotelu i tako uvijek imati čistu odjeću spremnu za nošenje, što znači i putovanje s manje prtljage.

S konferencije nosimo nezaboravne uspomene i vrijedna znanja te s veseljem iščekujemo iduće izdanje!