Što smo sve radili 2019. godine

Sonja Krivokapić / 23.12.2019.

2019. godina je prošla, a mi ćemo je obilježiti pregledom naših najvažnijih aktivnosti. Bili smo na raznim mjestima, vidjeli razne ljude i opremili razna poslovanja. Ono što vjerovatno čini krunu svih naših aktivnosti je nešto što bi mogla postati tradicija, s obzirom na prošlu godinu, naime, LG-eva nagrada koju smo dobili i ove godine, ovaj put za najbrži rast. Ona predstavlja krunu ne samo zbog toga što znači priznanje, nego i zato što dobro opisuje sve što smo radili.

Kad nam je na 9. Innofestu u Maleziji dodijeljena nagrada, taj nas je događaj učvrstio u našoj odluci da se ne stajemo kod postignutog, nego da nastavimo s praksom inovativnosti i daljnjeg napredovanja. Zbog toga smo uspjeli dobiti i nekoliko novih partnera u Europi, a ostvarili smo i druge stvari o čemu govore naše brojke. Novih smo samoposlužnih i uslužnih praonica ove godine otvorili 30-tak, a opremili smo stotinjak objekata u HoReCa segmentu, 15-ak javnih ustanova i 5 industrijskih objekata našom profesionalnom opremom za pranje rublja.

Svoja smo postignuća i imidž predstavili na sajmu Adriatic Gastro Showu u Splitu kao i u Opatiji na sajmu HoReCa Adria, što je ujedno urodilo plodom u smislu ostvarivanja novih kontakata s klijentima. Prisustvovali smo treningu kod našeg Electrolux dobavljača u Švedskoj i bili na sajmu Ambienta u Zagrebu.

Svi znaju ili bi barem trebali znati da se čovjek mora kvalitetno odmoriti i zabaviti da bi dobro i predano radio. Da nas ovaj postulat ne bi zaobišao, implementirali smo ga na jedrenju u Rijeci kao i u sudjelovanju na zagrebačkom B2B run-u, a s potonjim smo osim zabave nastojali doprinijeti svijesti o zdravom životu kao ključnoj komponenti za izgradnju zdravog poslovanja.

Ako će nam i sljedeća godina biti ovako plodna, uspješna i ugodna, mi ćemo biti sretni, a nastojat ćemo je, vodeći se našom filozofijom dolaska do novih ideja i tendencijom ka daljnjem rastu, i sami takvom učiniti.

 

Godinu smo zaključili radionicom kuhanja, pogledajte na slikama kako smo se proveli!