Pravo znanje za uspješno poslovanje

Ivana Živičnjak / 06.03.2017.
Pravo znanje za uspješno poslovanje

Pozivamo Vas da nam se pridružite na seminaru pod nazivom Pravo znanje za uspješno poslovanje koje će se održati 10. ožujka 2017. godine u 14 sati, u hotelu Laguna u Zagrebu.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na seminaru pod nazivom Pravo znanje za uspješno poslovanje koje će se održati 10. ožujka 2017. godine u 14 sati, u hotelu Laguna u Zagrebu. Okupljeni stručnjaci iz područja tekstilne industrije i poduzetništva svojim će Vam znanjem i iskustvom ponuditi konkretna rješenja i lako primjenjive savjete za još uspješnije poslovanje. Upoznajte i nove poduzetničke trendove te nove načine financiranja koji su preko noći postali prvi izbor uspješnih poduzetnika.

Dr. sc. Tanja Pušić redoviti je profesor na Tekstilno- tehnološkom fakultetu i stručnjak za održavanje i njegu tekstila. Njezino akademsko iskustvo primjenjivo je u svakom poslu koji uključuje rad s tekstilom od same ideje, preko proizvodnje pa sve do upotrebe i održavanja tekstila. Osnovni je cilj svakog praoničkog posla kvalitetnim održavanjem tekstila privući nove i zadržati postojeće klijente. Stoga je predavanje profesorice Pušić jedinstvena prilika da ove vrijedne informacije i znanje pretvorite u komparativne prednosti vlastitog poslovanja.

Osim njege tekstila, za vaše poslovanje neophodne su informacije i savjeti o održavanju Vaših uređaja u praonici. Održavanjem uređaja moguće je spriječiti kvarove smanjiti rizik od dodatnih troškova koji ozbiljno mogu ugroziti vaše poslovanje. Žan Brnić iz tvrtke Bijeli svijet upoznat će Vas sa načinima održavanja uređaja za pranje, sušenje I glačanje.

Seminar: Pravo znanje za uspješno poslovanje

O istinama i zabludama praoničkog posla najbolje znaju oni koji su uspješno održali i razvili svoje poslovanje. Vlasnici praonica prenjeti će svoje znanje i iskustvo uz kratki savjetodavni program koji će nam ovom prilikom predstaviti.

Iz svijeta razvijenog poduzetništva stiže jedinstven i učinkovit model poslovanja koji sprječava dodatne rizike i osigurava vašu poslovnu stabilnost i željeni profit.
Sonja Černjak, voditeljica ključnih kupaca jedne od najuspješnijih europskih tvrtki specijaliziranih za pružanje financijskih usluga leasinga Grenke govorit će o ovom novom, jednostavanom i učinkovitom modelu poslovanja koji je promjenio sliku razvijenog svijeta poduzetništva. NAYAM je pametna alternativa za Vaš posao, jedinstvena usluga najma praoničke opreme koja Vaš kapital oslobađa za važnija poslovna ulaganja i rješava Vas svih briga oko praonice.

Znanje je preduvjet svakog rasta i razvoja. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i sa stručnjacima izmjenite svoje stavove, sumnje i ideje te uz profesionalan savjet nastavite svoj put prema uspjehu.

Ulaz na seminar je besplatan, uz ograničen broj sudionika, stoga vas pozivamo da dolazak potvrdite na vrijeme putem e-mail adrese info@bijelisvijet.hr ili na tel 01/309 1870.