LG Professional za praonice rublja na farmama konja

Marina Knežević / 22.05.2024.

Farme konja diljem Europe sve češće uviđaju potrebu za vlastitim praonicama rublja. Ova potreba proizlazi iz specifičnih zahtjeva za održavanjem higijene i čistoće opreme i tekstila na tim imanjima.

S našim partnerom Bartoszom razgovarali smo o njegovom iskustvu u opremanju nekoliko farmi konja u Poljskoj s LG profesionalnim uređajima.

Izazov: Neadekvatna rješenja za farme konja

“Farme konja svakodnevno koriste veliki broj prekrivača za konje, deka, jahaće opreme i drugih tekstilnih proizvoda. Zbog specifične prirode tih predmeta, uslužne praonice često odbijaju prihvatiti takve narudžbe ili pak naplaćuju vrlo visoke cijene za svoje usluge” otkriva Bartosz.

Suočeni s tom situacijom, farmeri se često oslanjaju na kućanske perilice i sušilice rublja. Međutim, ti uređaji nisu prikladni za intenzivnu upotrebu koju zahtijevaju farme konja. Veliki i teški komadi, poput prekrivača za konje, zahtijevaju snažne i pouzdane uređaje s velikim kapacitetom bubnja.

Osim što rezultati pranja nisu zadovoljavajući, kada se koriste u ovakve svrhe, kućanski uređaji se brzo krenu kvariti. To rezultira stalnom utrkom s vremenom i visokim troškovima popravaka.

Rješenje: Kvalitetni i pouzdani LG profesionalni uređaji

“Sve to je dovelo do ideje o opremanju vlastitih praonica rublja direktno na farmama konja. Vlasnici su mi se obratili za podršku i sa zadovoljstvom sam im preporučio LG praoničke uređaje” govori Bartosz te pojašnjava:

“Znao sam kako će im upravo LG profesionalni uređaji zahvaljujući svojim vrhunskim performansama i velikim kapacitetima omogućiti da postignu visoku razinu higijene kakvu trebaju i riješe se velike brige!”

Rezultati: Vlasnici farmi konja dijele svoje zadovoljstvo

Bartoszev savjet pokazao se kao izuzetno vrijedan za vlasnike farmi konja. Iskustva vlasnika su izrazito pozitivna, naglašavajući nekoliko ključnih prednosti LG profesionalnih uređaja.

"Vlasnici farmi ističu koliko su oduševljeni kvalitetom pranja, dugotrajnošću uređaja i njihovom pouzdanošću," ističe Bartosz. "Njihova investicija u profesionalne uređaje vrlo brzo se isplatila kroz smanjenje troškova popravaka i korištenja vanjskih usluga. Sada se nesmetano mogu posvetiti svakodnevnim poslovima i brizi za svoje najveće zvijezde - konje."

 

Pridružite se i vi zadovoljnim vlasnicima farmi koji su već iskusili prednosti korištenja LG Professional uređaja. Vaša farma konja zaslužuje najbolje i zato – kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas