Titan među perilicama

Ivana Živičnjak / 13.06.2018.

Upoznajte novo profesionalno rješenje za brze i pouzdane rezultate, prvu profesionalnu perilicu rublja s volumenom bubnja 147 litara.

Predstavljamo Vam novi uređaj iz LG profesionalnog asortimana – perilica rublja Titan C, profesionalno rješenje za pranje rublja za ugostiteljske objekte, samoposlužne i uslužne praonice rublja.

LG Electronics je dopunio proizvodni asortiman perilicom rublja Titan C  koja će osigurati brze i pouzdane rezultate.  

Predstavlja jedinstveni proizvod jer je prva profesionalna perilica rublja na svijetu koja nudi volumen bubnja 147 litara.

Jednostavna je za upotrebu s brzim programima pranja za profesionalne korisnike. Proizvedena je u skladu s Europskom direktivom za praonice rublja vezanom uz zaštitu zdravlja i sigurnost pri korištenju uređaja.

Titan C perilica rublja kapaciteta 15 kg, s 43% većim kapacitetom od modela Giant C i 59 minuta trajanja osnovnog programa, pokazala je odlične performanse pranja kod širokog raspona profesionalnih korisnika premostivši razlike između kućanske i industrijske opreme za pranje rublja.

LG Electronics je lansirajući Titan C perilicu rublja osigurao profesionalne performanse i izdržljivost uređaja za male tvrtke koje trebaju dugotrajnu, jednostavnu opremu za pranje rublja za vlastite ili potrebe svojih klijenata.

Detaljnu specifikaciju Titan C perilice rublja pogledajte na linku.