Uplašite viruse i bakterije deterdžentima

Sonja Krivokapić / 26.05.2020.

U sklopu naše nove usluge Total Care predstavljamo vam pakete LG profesionalnih perilica i sušilica rublja s deterdžentima, čiji je cilj upotpuniti iskustvo higijene. Jer bez deterdženata strah bakterija i virusa je mali, a cilj ih je nasmrt preplašiti.  

Kako se vi pak ne biste preplašili da nema paketa za vas, doskočili smo tome osmislivši 4 paketa - S, M, L i XL, a te veličine odnose na broj uređaja odnosno potrebu za pranjem određene količine rublja i pripadajuće količine deterdženta. Na primjer, ako u jednoj smjeni trebate prati 120 kg rublja, onda je paket M pravi za vas. Ako pak trebate oprati 180 kg, za vas je paket L, i tako dalje. 

A o kojim se deterdžentima radi? Nudimo Ariel Professional i omekšivač Lenor, koje ljudi znaju veoma dobro.

Ariel Professional

Ovaj deterdžent ne samo da uplaši, nego i ubije bakteriju – osmišljen je za uklanjanje 99% bakterija uništavanjem stanične membrane koja bakteriju okružuje. Deterdžent napada proteinsku strukturu i lipide čime ubija bakteriju. Zadovoljavaju baktericidnu aktivnost u skladu s normom EN1276 za MRSA, Psuedomonas Aeruginosa, E. Coli, Enterococcus Hirae.

Kada perete rublje u vašoj profesionalnoj perilici, uvijek je preporučljivo koristiti visoko učinkovite deterdžente jer obični deterdženti stvaraju previše pjene, što onemogućava da se bolje otapaju i time bolje operu vaše rublje. Ariel Professional osim o brizi vašeg rublja brine i o perilici, jer manja količina pjene također brine i o unutrašnjosti uređaja.

Lenor

Ovaj omekšivač igra na dvije fronte – pranje i sušenje. Naime, kod pranja pomaže produžiti vijek trajanja vašeg rublja, čineći ga mekim i glatkim čime olakšava i glačanje nakon sušenja, a adekvatna izloženost rublja visokim temperaturama pegle utjeruje virusima i bakterijama strah u kosti. 

Kao što sam već pisala, pranje na temperaturi od barem 90 stupnjeva odlično je u borbi protiv virusa i bakterija, ali  bez profesionalnih deterdženata, bakterije i virusi mogli bi misliti da imaju šanse. S Ariel Professionalom i Lenorom u paketu s profesionalnim uređajima, međutim, bit će stjerani u kut i odustati od borbe. A upravo ih tamo želimo!

Ako želite u borbu za higijenu s LG profesionalnim perilicama i sušilicama, kontaktirajte nas ovdje