U Dežmanovom prolazu otvoren je novi bar

Ivana Živičnjak / 01.04.2015.
Dežman Bar

U Dežmanovom prolazu otvoren je novi bar opremljen Whirlpool i KitchenAid profesionalnom opremom.

Pozicija u centru grada, koja je prije koju godinu oživjela otvorenjem Velveta, Floresa i galerije Bon Ton, sad je dobila novog stanovnika u obliku malenog i sofisticiranog Dežman Bara koji bi mogao postati oštra konkurencija na zagrebačkoj gastro sceni, a koja odnedavno vrvi bistroima i barovima koji poslužuju sitne zalogaje, kavu i vina. Dovoljno je napomenuti kako iza ovog projekta stoje vrhunski stručnjaci koji su otprije poznati zagrebačkim gastro entuzijastima.

Ovaj tim odlučio je udružiti kreativne i poslovne snage te ponuditi osvježavajuć koncept s brojnim novitetima. Jedan od njih je i bezglutenski kruh. U Dežman Baru pronaći ćete i domaću focacciu od bio brašna s ružmarinom i ekstra djevičanskim maslinovim uljem.

Restoran je opremljen Whirlpoolovom profesionalnom linijom kuhinjskih proizvoda koja sadrži aparate vrhunske kvalitete i nudi najširi spektar proizvoda za sve vrste upotrebe u ugostiteljstvu. Svi Whirlpoolovi proizvodi u skladu su s najstrožim europskim standardima i pravilima ugostiteljstva, a neki ih i nadilaze.

Linija kuhinjskih proizvoda sadrže razne serije proizvoda koje su kapacitetom i veličinom prilagođene široj upotrebi i mogu se kombinirati kako bi napravile kuhinju po Vašoj mjeri.

Izdržljivost, maksimalna izvedba, pouzdanost i napredne tehnološke odlike čine Whirlpool opremu prvorazrednim profesionalnim odabirom koji će objektu dati visok profil svojom integriranom i kompletnom linijom uređaja.