Sezona sajmova: LG Professional oduševio posjetitelje u Zagrebu i Beogradu

Marina Knežević / 28.02.2024.
sezona sajmova 7

Protekli smo tjedan bili na dva velika regionalna sajma posvećena opremi za turističke i ugostiteljske objekte - u Zagrebu i Beogradu!

Brojni posjetitelji iz zemalja jugoistočne Europe pristigli su u želji da pronađu idealnu opremu za svoje apartmane, hotele, hostele, kuće za odmor i restorane.

Tako smo na ovogodišnjem, 28. izdanju GAST sajma u Areni Zagreb za njih pripremili posebnu atrakciju i predstavili set LG Titan perilice i sušilice. Ovaj set zauzima samo 1m2 prostora, a može oprati i osušiti oko 100 kg rublja dnevno, zbog čega oduševljava iznajmljivače u turizmu.

S našim smo se partnerima okupili i na 19. HoReCa sajmu u Beogradu, gdje smo ih podržali u izlaganju spomenutog seta i ostale LG Professional opreme. Brojni novi, ali i postojeći klijenti iskoristili su priliku za razgledati uređaje i popričati o budućoj suradnji.

Ovom smo se prigodom sastali i na večeri s našim dragim partnerima, gdje smo se, nakon produktivnog dana, u opuštenoj atmosferi podružili i razmjenjivali iskustva iz branše.

Sezona sajmova je vrijeme kada se budući projekti počinju oblikovati, a ideje pretvarati u stvarnost i zato se veselimo svakoj takvoj prilici!

Više fotografija možete pogledati u galeriji niže.