Izlagali smo na Horeca Adria sajmu: ovo su naši dojmovi

Andrea Basić / 22.10.2021.

Bijeli Svijet je i ove godine izlagao na boutique sajmu koji predstavlja širok raspon brendova opreme, uređaja i usluga usko vezanih uz potrebe svih kategorija turističkih i ugostiteljskih objekata.  Riječ je o Horeca Adria sajmu koji se, kao i po običaju, održao u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Dojmovi su se slegli: evo kako nam je bilo.

Ukratko o sajmu

Horeca Adria prvi je ovakav sajam na području Kvarnera. Sajam opreme za hotele, ugostiteljstvo i kuće za odmor Horeca Adria okupio je osamdeset i dva izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije koji su ponudili 250 odabranih brendova, a među njima je, već tradicionalno, i Bijeli Svijet.

Koje smo novitete predstavili ove godine?

Ove godine, naš Bijeli Svijet tim je odlučio Horeca Adria sajam iskoristiti za premijere novih proizvoda u svojoj ponudi, tako da se upravo u Opatiji po prvi puta moglo vidjeti brojne novosti za nadolazeću sezonu. Predstavili smo novu generaciju profesionalnih LG uređaja sa Smart Solution Wi-Fi sustavom i nove dodatke u našem asortimanu, kao što su dozirne pumpe za ekonomičnu potrošnju deterdženta, generator ozona i novi naplatni sustavi.

I ove godine veliki broj posjetitelja postavljao je pitanja i pogledao nove uređaje na našem štandu. Ipak,  titula najveće ‘zvijezde’ našeg štanda definitivno je pripala GMP valjku za glačanje. Naime, u suradnji s GMP-om održali smo svjetsku premijernu prezentaciju njihove nove e2 linije valjaka za glačanje. Najnoviji model valjka za glačanje kreiran je s ciljem da bude što jednostavniji za korištenje: precizna objašnjenja funkcija i jasne upute za korištenje samo su neke od značajki koje su privukle poglede posjetitelja sajma. Tijekom svjetske premijere demonstrirali smo način korištenja ovog uređaja za glačanje, a događaju su prisustvovali naši europski partneri.

Djelić atmosfere možete pogledati na slikama. Hvala svima koji su se družili sa nama!

 

 

Kontaktirajte nas