Upoznajte One Team - Georgios

Marina Knežević / 06.02.2024.
Meet George 4

Naša mreža partnera spaja vodeće stručnjake iz praoničkog biznisa iz brojnih europskih zemalja u One Team, mjesto gdje se dijeli znanje, iskustvo i inovativne ideje.

Jedna od njih je i Grčka, iz koje nam dolazi naš partner Georgios.

Za mladog i ambicioznog Georgiosa, koji je odrastao okružen praoničkom opremom, ovaj je poziv došao kao prirodan nastavak obiteljske tradicije:

Oduvijek sam htio biti poduzetnik! Moja obitelj je u praoničkom biznisu već 43 godine. Stoga sam se, nakon završetka studija i odsluženja vojnog roka, odlučio aktivno baviti obiteljskim poslom i odvesti ga na novu razinu” govori.

Poznavanje branše ‘iz prve ruke’ mu uvelike pomaže u današnjem poslovanju:

“Budući da sam odrastao okružen praoničkim uređajima, mogu reći kako poznajem praonički biznis ne samo kao distributer, već i ‘iznutra’. To mi iskustvo pomaže prepoznati i razumjeti potrebe mojih klijenata i odabrati najbolje rješenje za njihovo poslovanje” objašnjava.

Tako je prepoznao prednosti LG profesionalnih uređaja, koje s punim povjerenjem može preporučiti svojim klijentima:

“Praonički biznis kontinuirano evoluira i prilagođava se novim trendovima, tržištima i potrebama kupaca. Posljednjih godina posebno su aktualne teme ekološki prihvatljive tehnologije, održivosti i energetske učinkovitosti. LG profesionalni uređaji su definitivno u skladu sa zahtjevima suvremenog tržišta – osim što su izuzetno efikasni, dugoročno omogućuju uštedu struje, vode, deterdženta, novca i vremena” pojašnjava.

Radni dan je za Georgiosa uvijek dinamičan i pun novih izazova:

“Budim se vrlo rano, nakon čega slijedi brzinska kava i rad u uredu. Nakon toga, veći dio dana provodim na terenu. Tu su sastanci s klijentima, osiguravanje isporuke uređaja, servisne podrške i - svega ostalog što je potrebno” govori te ističe što najviše voli u svom poslu:

Pronalazak najboljih rješenja za moje kupce! To je ono što me pokreće i daje mi motivaciju za daljnji rast. Rezultati ne dolaze preko noći, no naporan rad se definitivno isplati!” te nastavlja:

“Ono što bi savjetovao početnicima, kako bi uspjeli i održali se u ovom biznisu, je marljiv rad, otvorenost prema novim idejama i spremnost na prilagodbu promjenama. Tu je, naravno, i vrhunska kvaliteta usluga i proizvoda. Također, okružite se ljudima koji vas inspiriraju, od kojih možete učiti i s kojima možete zajedno rasti!”

Za njega je to naš One Team, koji objedinjuje 20 zemalja, 40 partnera i više od 1000 uspješnih projekata s LG profesionalnim proizvodima:

“Jako volim biti dio One Team priče! Super je osjećaj da pripadam grupi ljudi koji dijele istu strast prema ovom poslu, koji podržavaju jedni druge i rado dijele iskustva i ideje!”