Turisti vole samoposlužnu praonicu rublja u Pakoštanima

Marina Knežević / 17.05.2024.
pakoštane

Pakoštane, šarmantni gradić na dalmatinskoj obali, već dugi niz godina privlači brojne turiste svojim prirodnim ljepotama, čistim morem i opuštajućom atmosferom.

Gdje borave turisti, potrebne su i samoposlužne praonice, što je gospođu Tinu Pozinek Koštomaj potaklo da pokrene vlastiti praonički biznis. Pritom se za podršku u odabiru najboljeg rješenja obratila našem Bijelom Svijetu i tako je nastao ovaj uspješan projekt.

Brzo i praktično

U praonici smo zatekli vjernu korisnicu Dunju Antulov-Fantulin, koja je pravi putoholičar i rado obilazi brojne svjetske destinacije, no svake godine se po dašak mira vraća upravo u Pakoštane.

S nama je podijelila svoje iskustvo korištenja ove moderne praonice:

“Putujući svijetom, navikla sam koristiti usluge samoposlužnih praonica rublja. Na početku mojih putovanja nosila sam veće količine odjeće, no brzo sam shvatila koliko je to nepraktično. Nošenje velikih kovčega, naknade za prtljage u avionima i sav stres koji to donosi – jednostavno se ne isplati. Od mojih prijatelja-suputnika sam naučila najbolji trik - samoposlužne praonice!”

Na pitanje kako joj se sviđaju LG profesionalni uređaji, kojima je praonica opremljena, odgovara:

Brzo, jednostavno, kvalitetno! Sve upute su jasno označene, a sam proces pranja i sušenja traje puno kraće nego što sam očekivala na temelju svog iskustva po različitim praonicama. A rezultati su top! Sve riješim u kratkom roku i mogu se vratiti uživanju o odmoru.”

Još jedna stvar koju je kao iskusna korisnica primijetila je visoki standard higijene u praonici. Uz BW automatske dozirne pumpe za deterdžente nema prolijevanja, a LG profesionalne perilice rublja imaju i program samočišćenja, koji omogućuje intenzivno čišćenje nakon radnog dana i tako pomaže održavati perilicu rublja čistom čak i na najprometnijim lokacijama.

"Uvijek se osjećam sigurno kada koristim ovu praonicu. Sve je odlično održavano i uvijek čisto, što mi je vrlo važno, s obzirom na to da sam se susretala sa svakakvim situacijama po svijetu" govori Dunja.

Naglašava koliko joj je samoposlužna praonica olakšala boravak u njenom omiljenom ljetnom odredištu:

"Ova praonica je definitivno pun pogodak. Sada više ne moram brinuti o tome hoće li moji ručnici za plažu i ljetne haljinice biti čisti kada su mi najpotrebniji i jedino što mi je na pameti tih nekoliko dana je uživanje. Svima koji planiraju posjet Pakoštanima svakako preporučujem da iskoristite ovu uslugu” zaključuje Dunja.

 

Razmišljate o pokretanju vlastite samoposlužne praonice? Obratite nam se za podršku - imamo najbolja rješenja za vaš praonički biznis!

Kontaktirajte nas