LG Atom profesionalna perilica rublja premijerno na Horeca sajmu u Opatiji

Ivana Živičnjak / 25.11.2016.
Atom 1

U Opatiji je od 10. do 12. studenog održan sajam HoReCa Adria, namijenjen opremanju hotela, apartmana, restorana i ugostiteljskih objekata. Na Sajmu je izlagalo 74 izlagača među kojima i tvrtka Bijeli Svijet d.o.o.

„Sajam HoReCa Adria drugi put zaredom okupio je u Opatiji vodeće hrvatske dobavljače u sektoru turizma i ugostiteljstva, koji prezentiraju najnovije trendove, opremu i uređaje. Namijenjen je hotelijerima, vlasnicima pansiona, vila i apartmana, ugostiteljima, restoraterima, investitorima te arhitektima i projektantima, koji žele na jednom mjestu vidjeti sve novitete vezane za opremanje turističkih objekata.“

Pogledajte kako je bilo na našem štandu gdje smo izložili LG profesionalnu perilicu i sušilicu rublja. Također smo predstavili novitet – Atom profesionalna perilica rublja kapaciteta 6 kg. Perilica je proizvedena za profesionalnu upotrebu za široki raspon profesionalnih korisnika: manji hoteli i restorani, obiteljski smještaj, apartmani, saloni za ljepotu, sportski i fitness klubovi, obiteljska gospodarstva...

LG Atom profesionalna perilica rublja

Posjetitelji su tijekom tri dana mogli vidjeti sve što im je potrebno za opremanje turističkih objekata, a osim samog izlagačkog dijela, Sajam ima bogat popratni program s nizom odličnih predavanja.
Ove godine održali smo i prezentaciju na temu LG Laundry Lounge franšiza putem koje smo svim zainteresiranima objasnili sami koncept Laundry Lounge franšize i njezine brojne prednosti u odnosu na samostalno otvaranje praonice rublja te što sve dobivate od nas potpisivnjem jednog takvog franšiznog ugovora.

Prezentacija Laundry Lounge franšize

 Detaljne informacije o LG Laundry Lounge franšizi pogledajte na našoj web stranici.