Podržali smo naše partnere na 18. HoReCa sajmu u Beogradu

Marina Knežević / 01.03.2023.
Horeca partneri 2

Posjetili smo 18. HoReCa sajam u Beogradu!

Poznati HoReCa sajam u Beogradu još je jednom okupio sve iz HoReCa segmenta, koji – kako samo ime govori - objedinjuje hotele, restorane i kafiće. HoReCa tako otvara vrata hotelijerima, ugostiteljima i vlasnicima kuća za odmor te im pruža priliku za susret s najboljim dobavljačima za turistički sektor.

Tijekom četiri dana izlaganja sajam je postao mjesto na kojem je moguće pronaći baš sve za podizanje kvalitete turističkog objekta, opremanje ili renovaciju hotelske sobe, restorana ili kuhinje, uređenje interijera apartmana,…Tu je bilo sve - od sitnog inventara, dekora i sitnica preko tehnoloških rješenja pa do ugostiteljske opreme i namještaja. To naravno uključuje i praoničke uređaje.

Naši partneri iz Srbije sudjelovali su kao izlagači te smo ih posjetili kako bi im pružili podršku u ovogodišnjem predstavljanju. Uspješno su predstavili novi LG Professional Titan set perilice i sušilice, koje se mogu složiti ‘u stup’. Brojni novi, ali i postojeći klijenti iskoristili su priliku za vidjeti nove uređaje i popričati o budućoj suradnji.

Ovo je bila izvrsna prilika i za susret s našim dragim poslovnim partnerima iz Crne Gore i Kosova. Kroz ugodno druženje, razgovor i razmjenu iskustava s različitih tržišta, dobili smo zanimljiv uvid u najnovije regionalne trendove i razvili nove perspektive, koje će nam zasigurno pomoći u daljnjem poslovanju.

Za kraj ovog ugodno-korisnog druženja obišli smo znameniti centar Beograda te jednu od najzanimljivijih novih urbanih četvrti u cijeloj Europi – Beograd na Vodi.

Nosimo nova znanja i najljepše uspomene s ovogodišnjeg druženja te se veselimo idućem izdanju!

 

Kontaktirajte nas