Želimo vam sretan Dan žena uz priče inspirativnih poduzetnica!

Marina Knežević / 07.03.2023.
dan žena bw team

Drage naše, želimo vam sretan Dan žena, a posebnu čestitku želimo uputiti od žena Bijelog Svijeta!

Povodom međunarodnog obilježavanja ovog povijesnog dana, želimo zahvaliti našim dragim klijenticama, koje su nam ukazale svoje povjerenje i ostvarile svoje poduzetničke snove. Donosimo vam njihove inspirativne priče!

Jelena Jocović, LG Laundry Lounge Podgorica

Kada govorimo o predvodnicama u biznisu LG Laundry Lounge samoposlužnih praonica, govorimo o Jeleni Jocović!

Prije 6 godina u Podgorici je krenula posebna priča - otvorena je treća LG Laundry Lounge praonica na svijetu! Nakon godina uspješnog poslovanja, Jelena ima zlata vrijedan savjet za sve koji se žele okušati u ovom poslu:

“Mora vam biti jasno što zaista želite. Fokusirajte se na sebe, na svoj tim i na dobrog suradnika kao što je Bijeli Svijet. Ostanite pozitivni i entuzijastični, ne bojte se izazova i prepreka. Ovo je posao koji ne daje rezultate preko noći, ali zato daje dugoročne!”

Ines Logožar, Vuglec Breg

Uvijek nas inspirira i neumorna poduzetnica Ines Logožar, koja je otvorila suvremenu praonicu za tradicionalni restoran i smještaj u srcu Zagorja – poznati Vuglec Breg.

“Shvatila da su tijekom sezone računi za vanjske usluge pranja rublja za potrebe našeg turističkog sela poprilično visoki. I tu se rodila ideja – zašto to ne bi radila ja?"

“Ja nisam samo šef, ja radim sve. Imam vlastiti alat i nije mi ni najmanji problem uzeti ga u ruke i ‘baciti se na posao’. Jako mi je drago što sam realizirala svoj poslovni san. Veliki plus je što si ovako mogu sama organizirati vrijeme i način rada.”

Emica Šimičić, Mirišljava Mande

Uz pomoć našeg tima, Emica Šimičić otvorila je vlastitu uslužnu praonicu rublja Mirišljava Mande na Rabu.

“Prepoznala sam priliku na tržištu i odlučila ju iskoristiti. Jako volim svoj posao, a ono što mi se najviše sviđa je dinamičnost - svaki dan je novi izazov, nova škola, jednostavno - nikad nije dosadno! Naravno, za uspjeh u ovom biznisu potrebna je kako fizička, tako i psihička snaga, puno rada i strpljenja, no ako postoji ljubav prema poslu, sve se može!”

Ester Barković, Ananke

Tu je i Ester Barković, osnivačica i vlasnica riječke agencije Rent Angels, svoju je praonicu Ananke pokrenula prije dvije godine i već je nakon mjesec dana počela ‘pucati od posla’.

“U osmoj godini vođenja agencije, odlučila sam se uz pomoć Bijelog Svijeta otvoriti vlastitu praonicu, kako bih pranje rublja uključila kao dodatnu uslugu u svom poslovanju. Već sam nakon mjesec dana počela ‘pucati od posla’, i to bez ikakvih reklama!”

Valentina Nižić, Koltrina

A da popularni turistički gradovi i praonice rublja idu “ruku pod ruku” na umu je imala i Valentina Nižić, kada je uz pomoć našeg tima, otvorila uslužnu praonicu rublja Koltrina u Zadru.

“Radila sam u proizvodnji tekstila, ali bila sam nezadovoljna. Željela sam biti sama svoj gazda. Moj savjet početnicima u ovom poslu je svakako angažirati profesionalni tim koji će im pomoći od ideje do realizacije, ali i kasnije putem postprodajne podrške. I upravo tome pripisujem uspjeh mog biznisa.”

 

Snovi ne moraju ostati samo – snovi, a naše drage poduzetnice dokaz su da je uz volju, trud i podršku tima eksperata sve moguće ostvariti. Biti sama svoj šef i ne ovisiti o nikome samo su neke od prednosti koje nudi praonički biznis i zato – kontaktirajte nas!

 

Kontaktirajte nas