Luksuzni aparthotel na Bolu bira LG Professional

Marina Knežević / 18.08.2023.

Brojne prekrasne plaže i uvale, kristalno čisto more, osunčani brežuljci prekriveni vinogradima i bogata kulturna baština - sve to čini Brač, treći najveći hrvatski otok i jedno od najpoznatijih turističkih odredišta u zemlji.

Ipak, najpoznatiji simbol otoka bez sumnje je plaža Zlatni rat u Bolu, uvrštena na popis deset najljepših plaža u svijetu.

Ono što Zlatni rat čini posebnim je njegov oblik koji se polako mijenja, ovisno o morskim strujama i valovima. Prekrivena finim oblucima, plaža se proteže prema moru kao uski rt, a zbog povoljnih vjetrova, omiljena je i među ljubiteljima jedrenja na dasci.

Belado Residence Bol

Na fantastičnoj lokaciji u samom srcu Bola, nedaleko ove popularne plaže, smjestio se luksuzni aparthotel Belado Residence Bol. Ovaj oblik smještaja je vrlo omiljen među turistima, budući da spaja najbolje od apartmana i hotela, pružajući veći prostor i udobnost, uz dodatne usluge poput onih koje se obično nude u hotelima.

Belado Residence Bol očarava spojem tradicionalnog bračkog kamena i moderne arhitekture, uz pogled na more koji ostavlja bez daha. Prostrani apartmani sa šarmantnim mediteranskim detaljima, terasama, jacuzzijem i bazenom idealan su izbor za obitelji i veće grupe gostiju.

Belado Residence Bol (izvor: belado.hr)

Kvaliteta u rukama obitelji

Vlasnik Daniel Vdović aparthotel vodi kao obiteljski biznis, što smatra ključem uspjeha, budući da tako ima snažniju kontrolu nad svim procesima.

"Gosti jako vole naš smještaj, a to potvrđuju i iznimno visoke ocjene na platformi booking.com! Osim atraktivne lokacije, hvale i našu ljubaznost i obiteljsko gostoprimstvo. Posebno smo ponosni na ocjene za čistoću, čiji je prosjek čak 9.9, za što je potrebno mnogo truda" govori.

"Ranije smo koristili usluge vanjskih praonica, no s vremenom smo se ipak odlučili da želimo i ovaj dio raditi obiteljski i tako osigurati najbolju higijenu rublja. Imamo mnoštvo posteljine, ručnika, ogrtača, kuhinjskih krpa i sl. i želimo da sve bude besprijekorno čisto. Također, za naše goste nudimo i uslugu pranja rublja, koja je uključena u cijenu boravka i mora funkcionirati tip-top!"

Belado Residence Bol (izvor: belado.hr)

LG Professional za najbolje rezultate

"Kako bi postigli najvišu kvalitetu, trebali su nam, naravno, i najkvalitetniji praonički uređaji!" objašnjava gospodin Daniel. Kontaktirao je Bijeli Svijet, predstavio svoje želje i potrebe te, u dogovoru s našim timom, odluka je pala na sljedeću praoničku opremu:

LG Giant profesionalna perilica rublja (kapacitet 10 kg)

LG Giant profesionalna sušilica rublja (kapacitet 10 kg)

Od prvog poziva do instalacije prošlo je svega mjesec dana, a obitelj Vdović je naročito oduševila jednostavnost korištenja uređaja te dostupnost naših servisera.

"To su kvalitetni, a nevjerojatno jednostavni uređaji! Preporučio bih LG Professional svim iznajmljivačima. Omjer cijene i kvalitete je odličan, a ja sam više nego zadovoljan" zaključuje.

Praonica rublja u aparthotelu Belado Residence Bol

Osigurajte i vi gostima vaših hotela i apartmana vrhunsku higijenu rublja uz LG Professional opremu i kontaktirajte nas već danas!

 

Kontaktirajte nas