Hotel Premantura Resort: Vrhunska usluga uz vlastitu praonicu rublja

Marina Knežević / 03.05.2024.
premantura

Na samom jugu Istre, okružen prekrasnom prirodom i udaljen svega 3 minute hoda od mora, nalazi se Hotel Premantura Resort.

Ovaj luksuzni hotel osvaja goste svojim atraktivnim sadržajima, koji uključuju restoran, bar s terasom oko bazena, wellness zonu, mediteranski vrt te infinity bazen iz kojeg pogled pada na uvalicu i šumoviti krajolik.

Prirodne ljepote u kombinaciji s luksuzom koji hotel nudi gostima pružaju nezaboravne trenutke opuštanja, kojima se rado vraćaju.

Izazov: Potraga za boljim rješenjem za pranje rublja

Hotel je s radom započeo 2017. godine i prve godine je koristio usluge vanjske praonice rublja, no vrlo brzo se pokazalo kako to rješenje neće dugoročno odgovarati na njihove potrebe.

“S vanjskom praonicom imali smo niz situacija koje su nas nagnale da se odlučimo na vlastitu praonicu rublja” govori voditeljica hotela Adriana Zahtila.

“Za početak, nisu nam odgovarali predugi rokovi dostave. Zatim, kvaliteta pranja, s obzirom na to da se znalo se događati da su nam vraćeni prljavi ubrusi ili posteljina. Te na kraju – visoka cijena! Odvagnuli smo troškove i zaključili da bi nam isplativija solucija bila uložiti u vlastite praoničke uređaje.”

Rješenje: Praonica rublja u sklopu hotela

“Istraživali smo online i pronašli vaš Bijeli Svijet. Objasnili smo svoju situaciju - imamo mnogo rublja, tu su kupaonski ručnici, ručnici za plažu, ogrtači, posteljina, dekorativni jastuci, navlake za stolice, stolnjaci, nadstolnjaci, ubrusi,…I sve mora biti čisto i spremno na vrijeme” govori.

Prema savjetu Bijelog Svijeta, odlučili su se za sljedeću kombinaciju uređaja i dodatne opreme:

Hotelska domaćica zadužena za nadzor nad praonicom oduševljena je koliko je sve praktično i jednostavno, a posebno joj se sviđaju automatske dozirne pumpe:

“Automatsko doziranje nam je veliki plus, a u kombinaciji s vašim profesionalnim deterdžentima, rezultati su fantastični” ističe voditeljica hotela.

Rezultati: Brzo, praktično i kvalitetno!

Kvalitetu su prepoznali i gosti, koji posebno hvale miris i mekoću kupaonskih ručnika te ručnika za plažu.

Na pitanje zašto bi svaki hotel trebao imati vlastitu praonicu rublja, gospođa Adriana odgovara:

“Glavne prednosti koje nam donosi vlastita praonica su brzina, praktičnost i potpuna kontrola nad procesom pranja rublja. Više ne moramo brinuti o situacijama gdje nam je iz vanjske praonice vraćen samo dio rublja – uz našu vlastitu praonicu, možemo samostalno odlučiti što je u određenom trenutku najvažnije za pranje i tako osigurati da sve bude spremno na vrijeme.”

Osim funkcionalnosti, benefiti su i financijski - investicija se hotelu isplatila već nakon godinu dana!

“Jako smo zadovoljni suradnjom s Bijelim Svijetom i uvijek vas rado preporučujem svima koji su u potrazi za vrhunskim praoničkim uređajima” zaključuje gospođa Adriana.

 

Osigurajte i vi najbolje rješenje za pranje rublja u vašem hotelu! Kontaktirajte nas već danas i riješite se briga oko rokova dostave, visokih cijena i kvalitete pranja!

Kontaktirajte nas