Posjetili smo naše partnere iz šest zemalja. Ovo su iskustva i rezultati

Ivana Živičnjak / 14.06.2022.

Od našeg početka davne 2006. godine do danas, otvorili smo i opremili brojne praonice u Hrvatskoj i proširili svoje poslovanje na 20 zemalja središnje i jugoistočne Europe. Od tada čvrsto njegujemo odnos s našim partnerima bez kojih naše uspješno poslovanje ne bi blistalo istim sjajem.

U proteklih nekoliko mjeseci spojili smo ugodno s korisnim i posjetili naše partnere diljem Europe. Razmjena ideja, nova iskustva i dodatna edukacija vezana za naše vrhunske uređaje – ovako su ukratko izgledali susreti s partnerima iz Poljske, Njemačke, Crne Gore, Grčke, Mađarske i Srbije. Svaki od njih sa sobom nosi specifične zahtjeve i globalne izazove, ali naša je misija da pouzdano, odgovorno i efikasno pomažemo da apsolutno svi konstatno napreduju u svom poslu. 

S distributerima iz šest zemalja razgovarali smo o svim novitetima, aktualnim trendovima na tržištu i razvoju poslovanja. Pobrinuli smo se da, kao i uvijek, naši partneri imaju sve potrebne informacije i savjete kako bi njihov posao krenuo u još boljem smjeru. S istim ciljem odradili smo korisne servisne treninge i edukacije, ovisno o situacijama i problemima s kojima su se suočavali. 

Bez pravih uređaja nema ni pravog poslovnog uspjeha, tako da nam je savjetovanje u vezi idealnih uređaja prioritet i glavna nit vodilja. Ključ je u detaljima - za naše partnere biramo najbolje profesionalne proizvode koji su siguran jamac uspjeha čak i u kriznim vremenima. Krajnji rezultat su niži troškovi, smanjeno radno opterećenje i potrošnja energije svedena na minimum. Bolje ne može, zar ne? 

Druženje sa našim međunarodnim partnerima bila je idealna prilika za unaprjeđenje njihovog poslovanja, razmjenu iskustava i ideja u industriji koja se neprestano razvija i raste.  U svim lokalnim praonicama testirali smo rad i nove značajke naših profesionalnih uređaja, dali odgovore na često postavljena pitanja i pripremili savjete za što bolji proces dijagnostike.

 

Čista i besprijekorna suradnja temelj je našeg, a na kraju i temelj uspjeha naših partnera iz svih dijelova svijeta.

Veselimo se ponovnom susretu u Zagrebu!