LG Professional u bolnici Atlas u Beogradu

Marina Knežević / 05.07.2024.
atlas

U vrhunskim zdravstvenim ustanovama, higijena je ključna komponenta koja osigurava sigurnost i zdravlje pacijenata.

Tim najvišim standardima vodi se Atlas, prva srpska privatna bolnica, usmjerena na kirurške usluge.

Liječnici koji su lideri u svom području specijalizacije, napredne metode liječenja i visoka profesionalnost doveli su bolnicu na glas zbog kojeg im klijenti iz cijelog svijeta već više od 20 godina daju svoje povjerenje.

Izazov: Održavanje najviših standarda higijene

U Atlasu znaju da opravdati i zadržati povjerenje klijenata zahtjeva mnogo truda i posvećivanje pažnje svim aspektima bolničke usluge.

U samom vrhu prioriteta je besprijekorna čistoća i higijena, što uključuje i higijenu bolničkog rublja.

Bolnica radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini te se u njoj godišnje obavi više stotina zahvata, što znači da je potreba za čistim rubljem kontinuirana i velika.

Prostire se u dva moderna, luksuzna objekta, a svaka soba, operacijska dvorana i ambulanta moraju biti opremljeni svježim, čistim rubljem, kako bi se osiguralo zdravlje i sigurnost pacijenata i osoblja.

Kako bi pronašao najbolje rješenje za ovaj izazov, vlasnik bolnice, gospodin Lazar, je 2018. godine kontaktirao naše srpske partnere.

Rješenje: Kombinacija uređaja za potrebe bolnice

Naši partneri su, na temelju informacija koje im je vlasnik pružio, pripremili ponudu LG profesionalnih perilica i sušilica, koja će bolnici omogućiti visokokvalitetno pranje i sušenje rublja.

“Nakon što je proučio detalje, dvojbe za gospodina Lazara nije bilo” govore.

Ubrzo su instalirani prvi uređaji, koji već 6 godina uspješno pomažu u održavanju higijene.

Povećanjem obujma posla, ukazala se potreba za instaliranjem dodatnih uređaja pa je tako danas praonica rublja opremljena kombinacijom koja uključuje:

“LG Giant profesionalne perilice rublja zahvaljujući svojim posebnim higijenskim programima i brzim ciklusima savršeno odgovaraju na svakodnevne potrebe bolnica” kažu naši partneri.

Rezultati: Fokus na pružanju prvoklasne zdravstvene usluge

Korištenje LG profesionalnih uređaja pomoglo je bolnici da se s velikim količinama rublja svakodnevno nosi bez ikakvih problema i svu svoju pažnju usmjeri na pružanje kvalitetne njege pacijentima.

Kvalitetno pranje posteljine, ručnika i bolničkih haljina osigurava da svaki pacijent boravi u čistom i sigurnom okruženju. Osoblje također ima pristup čistim uniformama, što dodatno smanjuje mogućnost kontaminacije.

“Sve to doprinosi smanjenju zdravstvenih rizika, zadovoljstvu klijenata te, u konačnici, reputaciji bolnice” govore.

 

Podignite i vi standard higijene bolničkog rublja na najvišu razinu uz LG Professional! Obratite nam se s punim povjerenjem i osigurajte najbolje za vaše pacijente i osoblje!

Kontaktirajte nas