Održan seminar S više znanja do boljeg poslovanja

Ivana Živičnjak / 14.03.2018.

Tvrtka Bijeli Svijet organizirala je seminar za vlasnike, voditelje i zaposlenike praonica rublja. Znanje je preduvjet svakog rasta i razvoja stoga smo okupili stručnjake sa Tekstilno - tehnološkog fakulteta koji su prenjeli svoja znanja i iskustva o tkaninama u praoničkom poslu te kako pravilno održavati tekstil.


Dr. sc. Tanja Pušić i dr. sc. Edita Vujasinović sa Tekstilno - tehnološkog fakulteta kao vrsne stručnjakinje u poznavanju tekstila, prenjele su u svojim izlaganjima osnovna načela koje treba znati o tkaninama te kako ih na pravilan način održavati i smanjiti troškove u svojoj praonici rublja. Njihovo akademsko iskustvo primjenjivo je u svakom poslu koji uključuje rad s tekstilom od same ideje pa sve do upotrebe i održavanja tekstila.

Okupljenima je također premijerno predstavljen potpuno novi koncept iz Electroluxa. Radi se o konceptu ekološki prihvatljivog kemijskog čišćenja na bazi vode lagoon® Advanced Care. Prezentaciju je održao Holger Dannenberg iz Electroluxa, naglasivši da je to brzo, jednostavno i ekološki prihvatljivo rješenje čišćenja na bazi vode. Daje izvanredne performanse mokrog čišćenja – brzo, učinkovito, jednostavno i održivo, tako da klijentima možete ponuditi najbolju moguću uslugu. Potreban je samo jedan sat za savršeno obrađeni komad odjeće bilo da se radi o svili, vuni, kašmiru, viskozi...

Ukoliko su vam potrebni dodatni savjeti profesionalaca iz područja njege tekstila i održavanja profesionalnih strojeva za praonice rublja, kontaktirajte nas na info@bijeisvijet.hr.