LG Laundry Lounge obitelj se širi: najnovija lokacija je Bacau u Rumunjskoj

Andrea Basić / 10.01.2022.

U sklopu međunarodno poznatog franšiznog programa, otvorena je nova LG Laundry Lounge samoposlužna praonica rublja u gradu Bacău.

Time je LG Laundry Lounge obitelj proširena za još jednu lokaciju na karti svijeta, ovog puta u Rumunjskoj.

 

LG Laundry Lounge Bacau

Danas ona broji više od stotinu praonica diljem svijeta, s najvećim brojem u Aziji, u zemljama kao što su Kina, Filipini, Malezija i Vijetnam.  Kada govorimo o europskom tržištu najveći broj ih je u Italiji i Španjolskoj.

Novi pristup tradicionalnom konceptu praonica rublja privukao je i vlasnike nove samoposlužne praonice u Bacău. Naime, LG Laundry Lounge je dizajnerska samoposlužna praonica brandirana i opremljena LG profesionalnim perilicama i sušilicama. Osim toga, ovaj „lounge“ dio naziva pruža dodatnu prednost: poanta cijelog koncepta nije samo pranje i sušenje rublja, nego i zadržavanje u praonici korištenjem besplatnog interneta i televizije, ispijanje kave i sokova dok čekate da se rublje opere ili osuši, druženje, razgovaranje... Cilj je stvoriti atmosferu kao da ste sa svojim ukućanima u vašem domu.

LG Laundry Lounge Bacau

Zanimljivo je da je prva LG Laundry Lounge praonica na svijetu otvorena u New Yorku, a drugu smo otvorili mi – u Zagrebu. Zahvaljujući tvrtki Bijeli Svijet, LG Laundry Lounge praonice otvorene su do sada u Zagrebu, Ljubljani, Kastavu, Beogradu, Podgorici, Zadru, Crikvenici i Pragu. Posljednji u nizu je Bacău, a u pripremi su još Budimpešta i Skopje. U spomenutim suradnjama su osim detaljnih smjernica i najboljih praksi, dobili i pomoć stručnog tima pri odabiru optimalne lokacije te pri planiranju otvorenja. 

LG Laundry Lounge praonice izvrsna su prilika ako želite prepoznatljivost LG brenda i vrhunske LG profesionalne uređaje, gotov vizualni identitet i međunarodni networking te dijeljenje znanja s drugim franšizerima.

Kontaktirajte nas