Bijeli Svijet dobitnik nagrade tvrtke LG Electronics

Marina Knežević / 15.06.2023.
mario i moon 2

Početak lipnja našem je timu donio novo veliko priznanje.

Tvrtka LG Electronics uručila je Bijelom Svijetu nagradu za izvrsnost, koja se dodjeljuje za dugoročno partnerstvo i uspješno poslovanje na istočnoeuropskom tržištu od 2010. godine. Ujedno je dodijeljen i novi certifikat za ovlaštenog distributera za tržište Istočne Europe.

Certifikat i nagrada došli su kao veliko priznanje za naš rad, tijekom kojeg smo u zadnjih 13 godina otvorili 20 europskih tržišta od Estonije do Grčke te realizirali više od 1000 različitih projekata  s LG profesionalnim proizvodima.

Uspješna dugogodišnja suradnja

S vodećim svjetskim proizvođačem profesionalne opreme LG Electronics stratešku suradnju smo započeli 2010. godine, kao jedan od prvih distributera za segment profesionalnih uređaja za praonice rublja u svijetu.

Bijeli Svijet, kao logistički centar za područje centralne i istočne Europe, pomaže da ovaj tehnološki div svoje profesionalne perilice i sušilice rublja plasira iz azijskog na europsko tržište.

No, priča transportom proizvoda u Europu tek počinje, budući da Bijeli Svijet pruža cjelokupnu uslugu, koja uključuje prilagođavanje originalnih proizvoda tržišnim potrebama, tehnološko projektiranje, edukacije o korištenju i tehničku podršku.

Tako su danas na našoj referentnoj listi renomirane svjetske tvrtke kao što su McDonald's, Hilton, Kempinski, Falkensteiner, Radisson i Park Plaza, a uz njih također i tvrtke poput Valamara, Plave Lagune, Aminessa, Maistre, Bluesuna i dr.

Inspiracija za daljnje uspjehe

U našem poslovanju planiramo nastaviti ovaj uspješan model, ali kontinuirane inovacije, koje su ključ za budućnost praoničkog biznisa.

Istinski vjerujemo kako složan i visoko motiviran tim može postići puno, a priznanja poput ovih uvijek služe kao potvrda truda i rada te inspiracija za daljnje uspjehe.