Zašto ne bi i Crikvenica imala svoju Loundry Lounge praonicu?

Sonja Krivokapić / 07.02.2020.

Laundry Lounge praonica u Crikvenici – otvoriti ili ne otvoriti? To je pitanje koje su si budući vlasnici postavili kad su odlučili preseliti iz Zagreba u Crikvenicu da bi pokrenuli svoj posao. Premda podsjeća na slavno Hamletovo pitanje, budući vlasnici nisu bili na sto muka kao slavni danski princ. Dapače, nakon što su prevladali inicijalne strahove i nesigurnosti koje svaka nova avantura, poslovna ili ne, sa sobom nosi, ispostavilo se da je otvaranje novog posla mnogo lakše nego što su to Hamletove moralne dileme.

I tako je odluka o otvaranju prve Laundry Lounge praonice u Crikvenici donesena. Vlasnici su uvidjeli da za ovom vrstom usluge svakako ima potrebe, posebno kad se radi o pranju velikih komada rublja, kao na primjer deka, jastučnica, popluna i drugo. A načinom na koji ih peru i suše LG profesionalne perilice i sušilice rublja je baš po njihovom ukusu što se kvalitete tiče. Ali ne ni samo kvalitete – koncept Laundry loungea svidio im se jer uređaji podsjećaju na kućanske pa kod ljudi izazivaju povjerenje, a opet imaju mnogo veći kapacitet od kućanskih i stoga sposobnost da operu mnogo više.

Kao u slučaju drugih vlasnika o kojima smo pisali, i ovdje se radi o marketingu putem usmene predaje – za Bijeli su svijet čuli od vlasnika praonice s 4 LG profesionalne perilice i sušilice i odmah se odlučili na akciju.

U državi Danskoj možda nešto je trulo, ali u gradu Crikvenici uz Laundry lounge praonicu svakako nije. I ako vi želite pomoći da ne bude trulo, kontaktirajte nas ovdje.