Izborit ćemo Vaše bitke – predstavljamo naše perilice lake i teške kategorije

Antonija Jurič / 01.09.2021.

Svoju praonicu rublja želite vratiti u igru, no Vaši uređaji su odradili svoj staž? Vaš biznis raste i nedostaje mu izdržljivih perilica da operu što veću količinu rublja u što kraćem roku? Ili tek ulazite u svijet praonica rublja, zbog čega ne znate na koje se uređaje osloniti? Nema frke, izborit ćemo Vaše bitke: predstavljamo pakete koji uključuju perilicu, sušilicu i valjak koji su tu da Vam uštede i novac i vrijeme.

Odnesite pobjedu u ringu uz jednu od dvije kategorije paketa kreirane po Vašim potrebama.

U jednom kutu imamo prvake lakše kategorije: LG profesionalnu perilicu, sušilicu i valjak s kojima možete oprati do 60 kg dnevno: 

Profesionalna perilica rublja Giant C Max Profesionalna susilica rublja Giant C  Pro Valjak za peglanje BW PRO 85

 

 U drugom kutu Vas čeka prvak teške kategorije: Electrolux paket industrijskih uređaja koji će ‘nokautirati’ 180 kg robe bez problema:

Industrijska perilica rublja Electrolux wh6 20 Industrijska susilica rublja Electrolux td 6 14 Valjak za peglanje GMP 140 25

 

Mislimo da je ušteda čak do 3500 kn ili 8500 kn po paketu*/** dovoljno jak razlog da napravite dobrodošlicu za dobro istrenirane uređaje Bijelog Svijeta.

Iskoristite ovu posebnu priliku za kupnju paketa skrojenih po Vašim mjerama i potrebama.

Slobodno skinite rukavice i predajte ih Bijelom Svijetu - pošaljite naše uređaje u ring da se obračunaju s Vašom količinom rublja.

Akcija traje od 01.09.2021. do 31.10.2021. ili do isteka zaliha.

*Uređaji se po akcijskoj cijeni mogu kupiti isključivo unutar ponuđenih paketa.
** Troškovi dostave i montaže su uključeni u cijenu uređaja. Ne vrijedi za otoke i udaljena mjesta.

 

 

 

 

Kontaktirajte nas