Premium hoteli vole interne praonice

Antonija Jurič / 20.01.2023.

Udoban smještaj, zadivljujuća arhitektura i dizajn, vrhunska gastronomija, ugodna atmosfera, atraktivni dodatni sadržaji,…

Premium hoteli sinonim su za potpuni luksuz! Za ekskluzivne goste, koji očekuju samo i isključivo najbolje, ovi hoteli pružaju nezaboravni doživljaj i iskustvo kojem će se uvijek željeti vratiti.

Izdvajaju se najvišom kategorijom i kvalitetom te visokim standardima u svim segmentima usluge. To svakako uključuje i najviše higijenske standarde, od održavanja samog objekta do pranja hotelskog rublja, za koje je besprijekorna čistoća imperativ. U hotelima, kao i u svim objektima koji nude smještaj, rublje mora biti higijenski na najvišem nivou, budući da je to jedna od stavki koje najznačajnije doprinose pozitivnom iskustvu gosta i dobrom glasu objekta.

Zašto premium hoteli preferiraju interne praonice?

Problem s kojim se premium hoteli često suočavaju prilikom korištenja usluga vanjskih praonica je nezadovoljavajuća kvaliteta usluge u odnosu na njihove potrebe, koje su u skladu s najvišim standardima. Interna praonica rublja tako se pokazala kao sjajno rješenje za prvoklasne hotele, budući da im daje potpunu kontrolu nad praoničkim procesima i, samim time, kontrolu kvalitete.

Povjeravanjem aktivnosti pranja, sušenja i glačanja rublja vlastitom osoblju umjesto zaposlenicima drugog objekta, eliminiraju se brojne zamke i rizici za perfektno poslovanje premium hotela.

 

Najveće prednosti instaliranja interne praonice su sljedeće:

  • Nema troškova transporta rublja i gubitka vremena uslijed transporta
  • Tekstilni predmeti i rublje dulje zadržavaju kvalitetu
  • Neovisnost od vanjskih dobavljača i promjene cijena
  • Nema izlazne i ulazne kontrole
  • Fleksibilno korištenje osoblja i optimizacija radnog vremena
  • Higijenski standardi
  • Uvijek raspoloživo čisto rublje
  • Niža cijena pranja po kilogramu robe

 

Electrolux Professional kao idealan partner u vrhunskoj higijeni

Za nas u Bijelom Svijetu praonice rublja su specijalnost, bez obzira na veličinu. Našim klijentima čije potrebe iziskuju pranje velikih količina rublja preporučujemo Electrolux Professional industrijske praoničke uređaje. Tako smo istima opremili više od 20 premium hotela.

Electrolux Professional je odabrao i Hilton Rijeka Costabella Beach Resort And Spa. Ovaj luksuzni resort smješten je između kolijevke hrvatskog turizma – Opatije te dinamične Rijeke. Okružen planinama, na fenomenalnoj lokaciji uz samo more, nudi očaravajući pogled na Kvarnerski zaljev. Otvoren je relativno nedavno, 2021. godine, no brzo se profilirao kao resort s vrhunskom i kvalitetnom uslugom, u skladu s Hiltonovim prepoznatljivim svjetskim brendom. Hotelska plaža, wellness, teretana, unutarnji i vanjski bazeni – sve to, pored soba i restorana, znači i ogromnu količinu prljavog rublja. A kada je Hilton u pitanju, kompromisa nema. Samo izvanredna čistoća hotelskog rublja, kakvu može omogućiti Electrolux Professional, dolazi u obzir.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa (Foto: ikador.com)

Prednosti Electrolux Professional industrijskih praoničkih uređaja prepoznali su i u luksuznom hotelu Ikador. Smješten tik uz Lovran, u najljepšem dijelu Opatijske rivijere, ovaj je boutique hotel & spa poznat po svojim velikim raskošnim sobama i bezvremenskoj eleganciji. Bogatstvo sadržaja, kao što je bazen, spa centar, hotelska plaža i restoran, donosi i specifične potrebe u vidu održavanja higijene rublja, za što se Electrolux Professional pokazao kao pun pogodak. Hotelsko rublje je uspješno dezinficirano u svakom ciklusu, a značajna je i ušteda vode, energije i deterdženata.

Boutique Hotel Boškinac (Foto: boskinac.com)

Još jedan vjerni poklonik Electrolux Professional praoničkih uređaja je i paški Boutique Hotel Boškinac. Ovaj predivan kameni hotel, restoran i vinarija nalazi se na brežuljku bogatom borovima i vinogradima, udaljenom 2 km od Novalje. Gostima nudi savršenu kombinaciju paške čarolije i tradiciju na suvremen način, a interna praonica još je jedan element koji mu pomaže u pružanju vrhunske usluge.

 

Želiš li i ti i uslugu svog smještajnog objekta učiniti ‘premium’? Razmišljaš kako bi bilo otvoriti vlastitu internu praonicu i tako se riješiti svih briga koje sa sobom donosi korištenje usluga vanjskih praonica? Javi nam se!

Kontaktirajte nas