Teambuilding i radionice su izvor novih ideja za još bolju podršku prema našim partnerima

Andrea Basić / 07.12.2021.

Vjerujemo u timski rad jer jedino grupa složnih ljudi može napraviti značajne promjene. Na poslu provodimo najveći dio vremena i iznimno je bitno da su kolege stručni i kvalitetni, a odnosi skladni. Međutim, za najbolje ideje nekad je potrebno malo se maknuti iz ureda.

Iz ovog smo razloga kraj naše petnaeste uspješne godine odlučili proslaviti razbijanjem rutine. Naš smo ured u Kranjčevićevoj na dva dana zamijenili novim mjestima – jedan smo dan proveli na nedavno preuređenom Medvedgradu, a drugi dan smo, otvorenog uma, održali radionice.

Obišli smo preuređeni Medvedgrad te prezentirali planove za 2022.

Obnovljeni Medvedgrad postao je Centar za posjetitelje s nekoliko funkcionalnih cjelina. Potpuno su obnovljeni Veliki i Mali palas koji sada sadrže informacijski centar, suvenirnicu, atraktivne muzejske izložbe i prostor za odvijanje raznih programa, radionica i događanja.

 Prije nego što smo krenuli u razgledanje tvrđave smještene na južnim padinama Medvednice, održali smo izlaganja u novoj multifunkcionalnoj dvorani. Ovu smo priliku iskoristili da se osvrnemo na postignuća u 2021., ali i da prezentiramo planove za 2022. Veliki dio ovoga bilo je razmišljanje kako napraviti još jedan korak naprijed u pružanju podrške našim partnerima i kupcima.

 

 

 Nakon što smo završili plan naših aktivnosti za nadolazeću godinu, naš tim se odmorio uz ručak. Druženje smo nastavili s još jednim članom – stručnim vodičem. Ona nas je provela kroz Južnu kulu te Istočni i Zapadni palas u kojima smo na temelju novih multimedijalnih sadržaja učili o povijesti Medvedgrada i naše Medvednice. Primjerice – naučili smo da je zagrebačko naselje Šestine nazvano prema šestini, obliku feudalne rente koju su radnici davali svakog šestoga dana u tjednu. Saznali smo i o biljnim i životinjskim vrstama koje se nalaze na Medvednici, o mitovima i legendama vezanima uz vile i coprnice, o narodnim pričama o Barbari Celjskoj ilitiga Crnoj kraljici… Ukupan doživljaj upotpunila je smočnica gdje su se mogli vidjeti srednjovjekovni predmeti i recepti.

 

 

Brainwashed radionica: jer najbolje ideje nastaju izvan standardnih okvira razmišljanja

Teambuilding na Medvedgradu obnovio je naš entuzijazam za razvijanje novih ideja. Iz tog smo razloga idućih dana organizirali kreativnu radionicu s ciljem promicanja inovacija, suradnje i razmjene znanja. Naša mala radionica koju smo prikladno nazvali Brainwashed imala je svrhu razvijanja budućih dugoročnih projekata. Izlaskom iz ureda izašli smo i iz standardnih okvira razmišljanja, zahvaljujući čemu smo razvili kreativna rješenja koja jedva čekamo predstaviti našim partnerima.

 

 

Teambuilding i Brainwashed radionica bile su prilike koje smo uspješno iskoristili za ‘mozganje’ o novim izazovima.  Vjerujemo u kvalitetne proizvode i usluge, očuvanje okoliša i iznad svega, izgradnju zdravih i pouzdanih partnerstava. To je ono što nas je vodilo sve ove godine i to je ono čemu težimo u budućnosti. Koji nam je plan za 2022.? Pa, namjeravamo nastaviti širiti svijest o našim projektima, jačati suradnju s našim partnerima i razvijati distribuciju na novim tržištima. 

 

Kontaktirajte nas