Kakvu perilicu za rublje odabrati? Kućanske kućama, profesionalne poslovanjima!

Sonja Krivokapić / 11.02.2021.

Zašto ljudi koriste kućanske perilice za rublje u svojim biznisima?

Mnoge tvrtke čije poslovanje uključuje pranje rublja posežu za kućanskim perilicama za rublje. To je razumljivo; dostupnije su i jeftinije od profesionalnih ili industrijskih, a i kulturološki su nam mnogo bliže i poznatije od profesionalnih mašina za veš. Korištenje kućanskih perilica je sasvim prihvatljivo za kućansku upotrebu. Zato se tako i zovu. Međutim, profesionalne djelatnosti zahtijevaju profesionalnu opremu.

Zašto koristiti profesionalne perilice rublja?

Kućanske će vam perilice svakako oprati rublje za vaše poslovanje, u to nema sumnje. Ali trebalo bi pažljivije razmotriti dugoročne prednosti koje profesionalna mašina za veš nudi.

Mogu se pohvaliti većim kapacitetom

Profesionalne perilice rublja 20% puta su veće od kućanskih perilica za rublje. To vam se možda ne čini kao neka velika stvar; možda mislite, nema veze, oprat ću nekoliko tura u kućanskoj. Kada uspoređujemo rad profesionalne perilice i kućanske, doista bi vam trebalo mnogo više pranja u kućanskoj da biste oprali jednaku količinu rublja koju biste oprali u profesionalnoj.

Traju sto godina

Ali tu dolazimo do dugotrajnosti. Naime, kućanska perilica nije predviđena za toliko često upotrebu, što bi moglo dovesti do čestih kvarova i zastoja u praonici, a to vam nije u interesu. Stoga bi se moglo dogoditi da biste prali čak i manje nego što ste predvidjeli, jer bi vam kvarovi znatno usporili proizvodnju. 

Dugotrajnosti doprinose i, naravno, materijali od kojih je profesionalna perilica za robu napravljena. Bubanj LG profesionalne perilice rublja napravljen je od nehrđajućeg čelika, što ne samo da garantira kvalitetu pri čestoj upotrebi, nego i garantira dug život perilice.

Brza su brzina

Brzina je još jedna prednost profesionalne mašine za veš pred kućanskom. LG perilice rublja i sušilice svoj posao obavljaju čak 2 do 3 puta brže od kućanskih. Na primjer, kada biste htjeli 60 kg oprati u kućanskoj perilici, trebalo bi vam njih 5 ako biste htjeli rublje imati oprano za 3 sata, dok samo jedna LG profesionalna perilica rublja cijelu priču završe za 1 sat i 15 minuta. Ista je stvar i za sušilicom – profesionalna će vam, na primjer, 10 kg rublja osušiti u 40-tak minuta, dok će kućanskoj sušilici za 6 kg rublja trebati 2 sata.

Ekonomične i super jednostavne za korištenje

LG profesionalne perilice napravljene su da bi vam smanjile troškove. Doista je mnogo karakteristika koje služe toj svrsi, od koji su neke, na primjer, Self- heating system. On znači to da LG perilice rublja imaju priključak za toplu i hladnu vodu gdje sustav grijanja detetira temperaturu vode i automatski podešava vrijeme grijanja, što smanjuje potrošnju električne energije. LG perilice također štede i vodu. Svojim bubnjem nagnutim za 10 stupnjeva prelijevaju više vode u jednu stranu bubnja, eliminirajući potrebu za dodavanjem vode kako bi se postigla ista razina vode u bubnju. Vodu štede i sa svojim Atomizing systemom, jer njegove dizne špricaju vodu direktno na rublje i tako ga brže prekrivaju vodu, ne prolijevajući vodu tamo gdje je ne treba biti.

Što se jednostavno korištenja tiče, njihove upravljačke ploče dizajnirane su za maksimalno olakšavanje korisničkog iskustva – samo osnovne i najvažnije informacije se nalaze na njoj. Također, korisnici mogu i sami postaviti do čak 20 programa!

Nema jamstva, nema upotrebe u komercijalne svrhe!

Kućanske perilice nemaju garanciju na komercijalnu upotrebu, za razliku od profesionalnih perilica rublja, za koje možete dobiti garanciju na čak 3 godine. Osim toga, direktiva Europske unije zabranjuje korištenje kućanskih perilica u komercijalne svrhe, čak ni za apartmane, hotele, pansione, restorane i druge, zbog čega postaje sve nužnije da se kućanske perilice zamijene profesionalnima.

A s profesionalnom opremom dobijete - nas!

Odnosno našu ekspertizu, jer vas u tom slučaju možemo savjetovati o planiranju praonice, možemo vam izraditi nacrt praonice u prostoru, educirati vas o korištenju uređaja i deterdženata, kao i o sada aktualnim higijenskim pravilima i uputama vezanima uz higijenu rublja.

Stoga nemojte prati u kućanskim perilicama više ni najmanju krpu, nego nas kontaktirajte!

 

Kontaktirajte nas