Sezona bez kolona rublja – u praonicama rublja

Marina Knežević / 31.05.2024.
sezona bez kolona praonice

Lipanj je na samom pragu, što znači da turisti počinju pristizati u sve većem broju.

Tijekom posljednjih mjeseci, brojni vlasnici uslužnih, samoposlužnih i kombiniranih praonica rublja obratili su nam se kako bi opremili svoje praonice i spremno dočekali novu sezonu.

Scenarij koji svaki vlasnik praonice želi izbjeći je manjak kapaciteta za pranje i sušenje rublja na vrhuncu turističke sezone.

Zastarjeli uređaji skloni čestim kvarovima, čekanje na popravke, dugi programi pranja i sušenja, nedovoljan broj uređaja,... Kada je posla puno, a vremena malo, ovi problemi vlasnicima mogu sezonu pretvoriti u pravu noćnu moru.

Osim što se riskira dobra reputacija i povjerenje klijenata, propušta se i odlična prilika za zaradu.

Dokup i instalacija uređaja usred sezone, kada je svaka sekunda od velike važnosti, donosi veliki stres. Stoga je bitno na vrijeme osigurati najmoderniju opremu, koja jamči pouzdanost i učinkovitost, čak i u najzahtjevnijim uvjetima turističke sezone.

LG profesionalni uređaji dizajnirani su da mogu brzo i efikasno odraditi veliki broj ciklusa (do 6 ciklusa dnevno), izbjegavajući tako i najveće kolone rublja.

Pored vrhunskih LG profesionalnih perilica i sušilica rublja, za besprijekorno poslovanje vaše praonice nudimo i dodatnu opremu, uz koju možete dodatno pospješiti kvalitetu pranja, postići savršene rezultate peglanja te olakšati naplatu usluga.

Izbjegnite stres kolona rublja i povećajte učinkovitost svoje praonice uz LG profesionalne uređaje. Kontaktirajte nas danas i osigurajte besprijekorno poslovanje tijekom cijele sezone!

 

Kontaktirajte nas